USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За що на Волині платять податки

5 Червня 2013 10:26
Понад 2 мільярди гривень до бюджетів всіх рівнів - результат роботи ГУ Міндоходів на Волині за п’ять місяців 2013 року.

На Волині за п’ять місяців 2013 року зібрали 2 мільярди 65 мільйонів гривень податків і зборів, - повідомили у координаційно-моніторинговому управління ГУ Міндоходів у Волинській області, - повідомили у прес-службі Міндоходів у Волинській області.

Як свідчить аналітика, найбільше держбюджет поповнився за рахунок сплати ПДВ. Зокрема, понад 874 мільйонів гривень податку на додану вартість надійшло від ввезених на територію України товарів. Окрім того, на Волині сплачено більше 215 мільйонів гривень так званого внутрішнього ПДВ.

Із отриманого прибутку волинські фірми та підприємства сплатили 131 мільйон гривень податку на прибуток.

Разом з тим, на Волині сплатили 237,2 мільйона гривень ввізного мита та 1,1 мільйона гривень вивізного мита. Більше 8 мільйонів гривень акцизного податку перерахували суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності із ввезених через кордон підакцизних товарів.

Для місцевих скарбниць бюджетоутворюючим залишається податок на доходи фізичних осіб. Із доходів працюючих волинян до місцевих бюджетів відраховано 336,6 мільйона гривень цього податку. Ще 41 мільйон гривень надійшло до місцевих скарбниць від підприємців, котрі працюють на спрощеній системі оподаткування, а 42,5 мільйона гривень надходжень у місцевих бюджетах – це плата за землю.

Як і торік, цього року на Волині зберігається позитивна динаміка у надходженнях до бюджетів всіх рівнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus