USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

За травень податківці Волині анулювали 77 ліцензій

8 Червня 2011 10:13
Податківці Волині у травні виявили 33 порушення в сфері торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

Протягом травня працівники регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів у Волинській області провели 25 перевірок фірм, які торгують алкоголем і тютюном, - повідомили у прес-службі ДПА у Волинській області.

Результат перевірок – виявлення 33 порушень.

Зокрема, у двох випадках встановлено зберігання алкогольних напоїв з марками акцизного збору з ознаками підробки, або ж без марок встановленого зразка.

У семи випадках йдеться про роздрібну торгівлю алкоголем і тютюном без ліцензії.

Роздрібну торгівлю цигарками за цінами, що перевищили встановлений розмір максимальних роздрібних цін, податківці встановили у 5 випадках, а двічі фіксували продаж алкоголю за ціною, нижчою від встановленою мінімальної ціни.

Решта порушень переважно стосуються розрахунків готівкою через реєстратори розрахункових операцій.

На порушників податкового законодавства у травні наклали 62,8 тисяч гривень фінансових санкцій. Сплачено 44 тисячі гривень.

Окрім того, у травні 2011 року анульовано 77 ліцензій, в тому числі на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями – 36, тютюновими виробами – 41, призупинено дію 85 ліцензій, у тому числі 47 - на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, 38 - на роздрібну торгівлю тютюновими виробами.
Довідково:

Станом на 1 червня 2011 року на території Волинської області діє 4767 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновим виробами, з них 2563 - на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 2204 - на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами. До місцевого бюджету від сплати за ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами надійшло 877,0 тис. грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus