USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Податківці Волині зацікавилися прибутками турфірм

25 Червня 2014 09:28
У курортний сезон фахівці Міндоходів Волині роз’яснюватимуть представникам туристичного бізнесу вимоги податкового законодавства. Усе задля того, щоб туристичні фірми не приховували прибутки і сплачували податки в повному обсязі, повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів.

Як повідомляють міндоходівці, шляхом неконфліктних методів вони переконуватимуть представників туристичного та курортного бізнесу сумлінно сплачувати податки та обов’язково офіційно працевлаштувати своїх найманих працівників.

Зі свого боку, фахівці органів Міндоходів Волині зобов’язуються надати методичну допомоги з питань оформлення дозвільних документів на здійснення підприємницької діяльності у сфері готельного бізнесу, туристичних послуг, громадського харчування та здачі в оренду нерухомості, в тому числі в частині дотримання роботодавцями трудового законодавства, а також надавати необхідні роз’яснення та консультації новачкам курортного та туристичного бізнесу.

Усі заходи фахівці Міндоходів здійснюватимуть спільно з органами місцевого самоврядування, виконавчої влади та правоохоронцями, запевняють у відомстві. А при потребі, мають право перевірити наявність дозвільних документів, патентів, свідоцтв та ліцензій у кожного суб’єкта підприємницької діяльності.

Власне з’ясувати усі деталі та особливості здійснення підприємницької діяльності можна у Центрах обслуговування платників, які діють при ОДПІ та відділеннях податкових інспекцій області, або ж звернутися безпосередньо до фахівців ОДПІ області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus