USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Заборговану зарплату волинянам виплачують через прокуратуру

5 Листопада 2013 13:14
Завдяки прокуратурі області волинянам виплачено майже 2 мільйони гривень заборгованої зарплати, - повідомили у прес-службі волинської прокуратури.

Завдяки вжитим органами прокуратури заходам з початку року заборгованість із виплати зарплати на Волині зменшилась на 2,2 мільйона гривень (з 5,2 до 3 мільйонів гривень).

Цьогоріч органи прокуратури Волині розпочали 7 кримінальних проваджень згідно з фактами умисної невиплати заробітної плати на загальну суму 4,47 мільйона гривень, у яких на сьогодні уже забезпечено її виплату у розмірі понад 1,2 мільйона гривень.

Окрім того, згідно з документами прокурорського реагування волинянам відшкодували 778 тисяч гривень заборгованої заробітної плати.

Надавалася прокуратурою області й оцінка роботі органу контролю у сфері оплати праці – Територіальній державній інспекції з питань праці в області.

Згідно з результатами перевірки начальнику Територіальної державної інспекції внесли подання, до відповідальності притягнули 13 державних інспекторів праці з 21 працюючого.

Загалом за допущені порушення законодавства у сфері оплати праці на Волині за реагування прокурорів у 2013 році притягнули 28 посадовців органів влади, з них 16 – органів контролю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вчителька Показати IP 5 Листопада 2013 14:32
А в універі теж не дають зарплати,а винних не покарано,де прокуратура,чому мовчить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus