USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Західінкомбанку» представили нового інвестора

13 Листопада 2009 15:56
Колектив АТ «Західінкомбанк», за повідомленням офіційного сайту банку, 11 листопада познайомився з представником свого нового інвестора – ВАТ «Недиверсифікований закритий венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Інноваційні стратегії» з Києва. Про це повідомляє репортер «Волинських новин».
Залучення нового інвестора, за повідомленням сайту, ― це частина втілення програми фінансового оздоровлення публічного АТ «Західінкомбанк», якою передбачено відновлення платоспроможності та ліквідності банку, а також вихід банку на прибуткову діяльність вже в І кварталі 2010 року.
Проте, як стало відомо репортеру ВН із джерел, які заслуговують на довіру, вкладникам банку не варто сподіватися на видачу прострочених депозитів достроково, до дня офіційного зняття мораторію на видачу вкладів, тобто до12 лютого 2010 року.
Новий інвестор на зустрічі з колективом повідомив, що має намір зробити з банку установу, яка буде в першу чергу приносити значні грошові надходження. А тому у планах представника інвестора організувати жорсткий метод повернення непогашених банку кредитів.
Про будь-які кадрові зміни, представник нового інвестора не повідомляв, проте заявив, що фінустанову чекає серйозна зміна структури та специфіка роботи.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 13 Листопада 2009 16:01
вже не один обіцяв зробити з банка цукерочку, але під обгорткою, як завжди нічого солодкого не виявляється. А вкладники "попали на бабки"
Таня Показати IP 14 Листопада 2009 18:08
Давали кредити всім підряд, а тепер шукай вітра в полі. Скільки судових справ заведено. А чесним вкладникам ще й попало ЗА ДОВІРУ, як кажуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus