USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Волиньраді представили нового депутата

8 Вересня 2016 14:25
Нового депутата Волиньради від партії УКРОП Людмилу Тимощук, яка замінила Ірину Констанкевич, представили сьогодні, 8 вересня.

Нагадаємо, Ірина Мирославівна перемогла на довиборах у 23-му виборчому окрузі і відтепер працюватиме у Верховній Раді.

Тим часом в обласній раді її замінить завідувач акушерсько-гінекологічним відділенням Ківерцівської центральної районної лікарні Людмила Тимощук, яка все життя працює в медицині. Людмила Тимощук за фахом – лікар. Тому вона виявила бажання увійти до складу постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Людмилі Тимощук вручили депутатське посвідчення, значок. Присутніх новообрана пані депутат привітала словами "Слава Україні!". Букетом квітів депутата привітав колега по фракції Вячеслав Рубльов.

До слова, укропівець Григорій Павлович замість медичної комісії відтепер працюватиме у комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією. Її ж член, укропівець Олександр Курилюк увійшов відсьогодні до складу постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Довідково:

Народилася Людмила Тимощук 28 березня 1965 року у селі Хорлупи Ківерцівського району.

З 1983 розпочала свою кар’єру медичною сестрою у неврологічному відділенні Луцької міської клінічної лікарні. У 1986 році вступила до Чернівецького медичного інституту (спеціальність «лікувальна справа»), який закінчила з відзнакою у 1992 році.

З цього ж року і по 1995 проходила навчання в інтернатурі при Львівському медичному інституті.

З 1995 по 2000 рік – лікар акушер-гінеколог Ківерцівської центральної районної лікарні.

З червня 2000 року – завідувач акушерсько-гінекологічним відділенням цієї ж лікарні.

З 1998 по 2015 роки – депутат Ківерцівської районної ради (упродовж чотирьох скликань).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
добряк Показати IP 8 Вересня 2016 22:47
Ото заживемтеперь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus