USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зарплату комунальникам Луцька виплатили після суду над їх керівником

8 Грудня 2014 18:46
Після прокурорського втручання працівникам комунального підприємства виплатили заборговану зарплату, - повідомили у прес-службі відомства.

Директор комунального підприємства виплатив своїм працівникам заробітну плату лише після того, як потрапив на лаву підсудних.

Так, прокуратура Луцька наприкінці вересня цього року скерувала до суду обвинувальний акт щодо директора комунального підприємства "Парки та сквери м. Луцька", який із жовтня 2013 по березень 2014 року безпідставно не виплачував підлеглим заробітну плату, попри те, що мав таку можливість, адже на рахунок підприємства надходили необхідні кошти. Між тим, посадовець КП витратив їх на інші потреби – придбання товарів, сплату податків та інші видатки.

Сума боргу перед працівниками становила понад 38 тисяч гривень.

Лише після того, як за свої дії довелось відповідати перед судом, очільник підприємства визнав свою вину у скоєному та сплатив підлеглим заборговані кошти.

У зв’язку з дійовим каяттям Луцький міськрайонний суд звільнив посадовця від кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 8 Грудня 2014 20:56
Дика ситуація!!!! Витратив гроші на придбання товарів, сплату податків та інші видатки.... Журналісти пора не втюхувати народу жарені " факти". Розбирайтесь по суті: щоб не зупинити роботу перший платіж має бути за електроенергію/ це монополіст - заплативши їм можна працювати/, другий платіж це товари/ щоб було чим працювати/, третій платіж це в зимовий період- оплата за газ, слідуючий платіж- за бензин, щоб була можливість працювати, далі податки , щоб держава була задоволена і тільки після того можна побачити , що залишається підприємству і з чого заплатити зарплату. Ситуація невесела. А якщо за зроблене платять- коли получиться..... То виходить , що самий " пік" продаж був на цьому підприємстві в жовтні 2013 по березень 2014 р . Майже смішно..... аж хочеться плакати . Тільки в тому всьому " як виходить " вина директора......?????
Анонім Показати IP 8 Грудня 2014 21:10
Щось не зрозуміло, який директор, хто саме ? Конкретніше. Або навіщо взагалі таке писати.
анонім Показати IP 8 Грудня 2014 23:08
Коли вже Киручука будуть судити за те що луцьктепло розвалює, щоб Єремєєв за безцінь купив?
спостережливий Показати IP 9 Грудня 2014 07:39
до Аноніма-все вірно -підтримую.
Оля Показати IP 9 Грудня 2014 09:25
І,що атк робять далі. Гроші дерибаньте, якщо знеціняться тоді виплатите своїм рабам, але самі добре багатитиесь і вам нічого не буде.Все буде в шоколаді.ОК

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus