USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дорогою на Волинь затримали півмільйона цигарок

3 Липня 2017 17:42
Ліквідували міжнародний канал контрабанди та вилучили півмільйона пачок цигарок, інформує Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Працівники Департаменту захисту економіки Нацполіції та Служби безпеки України відстежили маршрут контрабандистів та зупинили "фуру", що везла товар до Волині. За документами - будівельні матеріали, а в реалії - повна машина цигарок.

Встановили не тільки канал постачання тютюнових виробів, але і знаходження "перевалочних баз" та місця їх реалізації. Крім того з'ясували коли і за яким маршрутом контрабанду будуть перевозити до кінцевого пункту призначення. Завозили цигарки з сусідньої держави.

Потім вантаж слідував до Сумської області, де знаходились бази зберігання. В подальшому тютюнові вироби реалізовувались як на території України, так і за її межами. При чому до країн Європи продукція потрапляла таким же незаконним шляхом, як і до нашої країни. На території України її реалізовували маленькими партіями. 30 червня у Рівненській області правоохоронці зупинили автомобіль, який віз партію контрабанди до Волині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus