USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Завдяки «секретному» договору лучани переплачують 30% за тепло

23 Липня 2015 12:01
Завдяки «секретному» договору, який уклало два підприємства, лучани переплачують 30% за тепло.

Понад 3 мільйони гривень щомісяця переплачують лучани за теплоносії через укладений договір між ДКП «Луцьктепло» і підприємством «Захід ТЕГ», що пов’язане з групою «Континіум». Подробиці цього договору «вкриті мороком».

Про це під час засідання постійної комісії з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження Луцької міської ради повідомив депутат Сергій Сівак.

З його слів, «цей договір настільки втаємничений, що жодна людина, окрім обмеженого кола керівників «Луцьктепла», не знає про її зміст. А тим часом, з власних джерел вдалось довідатись, що, згідно з попередньою інформацією, тарифи, за якими сплачують лучани за теплопостачання, у цьому договорі завищені на 30%. Тобто, понад 3 мільйони гривень містяни переплачують на користь підприємства».

Вислухавши це, члени профільної комісії вирішили звернутися до Луцького міського голови Миколи Романюка та дирекції ДКП «Луцьктепло» із вимогою задля підтвердження чи спростування інформації оприлюднити «таємний» договір між двома підприємствами.

Окрім цього, вони проголосували за визнання тарифів такими, що є необґрунтованими та руйнівними для економіки, і які призвели до зубожіння населення. Таке рішення доручили відправити у всі міські ради країни задля підтримки позиції Луцька щодо необґрунтованого збільшення вартості енергоносіїв та природнього газу в декілька разів.

Також усю інформацію та звернення луцьких обранців громади направлять до Кабміну та Верховної Ради для внесення змін до законодавства щодо зменшення існуючих тарифів.

Контроль за виконанням рішення поклали на комісію з питань ЖКГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
платник Показати IP 23 Липня 2015 12:11
ніхто в цьому і не сумнівався, єрьома гребе гроші з Луцьктепла, беня із укрнафти та інших, а ви - раби платіть за все...
лучани Показати IP 23 Липня 2015 12:50
Абсурд. Який таємний договір,коли Луцьктепло є комунальним підприємством? Дешеві дупутати піаряться перед виборами на тарифах.
гаряча вода до лучани Показати IP 23 Липня 2015 14:49
за усіх не розписуйся, якщо підприємство комунальне то що, договорів не укладає? Якщо договора немає, то нехай директор дасть виписки із рахунків у банках, а там побачимо, куди грошенята перераховувались...
справжні лучани до лучани Показати IP 23 Липня 2015 15:52
нажаль не абсурд,у нас договір комунального підприємства це державна таємниця,а діяльність комунального підприємства то 100% корупція!
Привіт Показати IP 23 Липня 2015 14:07
Отож бо, комунальне, але по факту ніхто не може навіть оглянути договір про який йдеться у статті.....тарифи Західної ТЕГ справді завищені, це з легкістю вирішує Єрема в Києві...більш того НКРЕКП затверджує тариф на виробництво теплової енергії, а Західна ТЕГ за своїм алгоритмом визначає з цього тарифу ціну на переробку газу...парадокс, ніхто не може нічого з цим вдіяти, от усе сходить їм з ру...., допоки на вилах не винесуть Романюка з Єремою з Луцька вони і надалі знущатимуться з лучан цією аферою....Тут також присутня тема дерибану газу і багато іншого...шкода споживачів(((
ВОВК Показати IP 23 Липня 2015 17:52
ну шо полішуки знову будете гугнявити який Єремєєв меценат. Купив лохів за 200 деревяних а тепер платіть по повній. Так держати Єрьома. Респект.
Андрій до ВОВК Показати IP 23 Липня 2015 23:20
Чуму-ж не меценат? Такого "хюндая" миколці - захюндаїв ("спонсєрскою поміччю"!) А Миколка йму віддячим карманним директором в Луцьктепло.. (таки собі вундеркіндом з ЗахідТЕГ, але вже "з рожками"..) Навіть "конкурентів" на посаду не виявилось, недохідна видно справа Луцьктепло.., чи просто немає безробіття в нас, змушені "кликати" лемків - по найму..?
читач до ВОВК Показати IP 26 Липня 2015 14:27
А вовк насправді інша тварина - расист плямистий волинський звичайний. Скрізь бачить руку лихого "полішука"!
лучанка до лучанина Показати IP 23 Липня 2015 21:49
Якщо пан такий хитрий, то хай пан підуть в Луцктепло і подивляться на той договір. Впевнена , що окрім, як нагайкою по спині той пан там нічого не получить.
Андрій Показати IP 26 Липня 2015 13:59
А чому ніхто не звертається до органу, який встановив тариф і перевіряв його обґрунтованість разом з "секретним" договором? Як на мене це некомпетентність чи популізм перед виборами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus