USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Зелена Енергія В» інвестує вкрадені у волинян гроші», - Пирожик

22 Жовтня 2013 21:00
Депутат облради Олександр Пирожик висловив сумніви щодо походження коштів, якими зараз оперує компанія «Зелена Енергія В». Про це йшлося під час засідання прес-клубу, яке відбувалось сьогодні, 22 жовтня, в редакції газети «Волинь-нова».
До слова, у регіоні це підприємство займається видобутком корисних копалин.
«Кошти, які вона зараз інвестує, - з Кіпру, з офшорних зон. Вони були колись вкрадені у нас – у волинської та української громади, і виведені на Кіпр», - заявив секретар постійної комісії з питань екології та раціонального використання природних ресурсів Пирожик.
Також, депутат Волинської обласної ради висловив сумніви щодо добропорядності цієї організації, зазначивши, що один раз ми вже мали прецедент, коли «Зелена Енергія», не сплативши податків, перевела капітал в офшорні зони.
Щоправда, з Олександром Веніаміновичом не погодився член тієї ж комісії Ігор Лех, висловивши думку про те, що коли в країну йде інвестор, то немає значення звідки походять його кошти. Він зазначив, що з Кіпром, не дивлячись на специфіку його фінансового законодавства, працюють будь-які країни: «То що, ми маємо дивитись на цю країну як на конвертаційний центр?».
Разом з тим пан Лех сказав, що питання походження цих коштів – це вже не компетенція Волинської обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Євген Показати IP 22 Жовтня 2013 22:14
Ігор тверезо мислить - молодець
Куба далеко Італія поруч Показати IP 22 Жовтня 2013 22:57
Крав Борис , краде і буде красти . Бо тим у чиї обов"язки і компетенцію входить контроль названих питань-РЕКОМЕНДОВАНО не цікавитись і сидіти ТИХО,ТИХО з закритими очима і вухами . Хоч смердить ТАК , що аж далеко за кордоном ВНЮХАЛИ .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus