USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Землю у Львові продали на 88 мільйонів дешевше її вартості, – прокуратура

16 Листопада 2016 22:00
У Генеральній прокуратурі України вважають, що місто продало землю під індустріальний парк за заниженою ціною.

Співробітники Генеральної прокуратури України під час обшуків в Львівській міській раді вилучили документацію про передачу в оренду та подальший продаж 23 га землі. Як повідомив генпрокурор Юрій Луценко на своїй сторінці в Фейсбуці, в грудні 2015 року земельну ділянку продали за 52 мільйони гривень, в той час як його оцінна вартість становила 140 мільйонів.

«Землю, згідно з особистим підписом голови міськради продали за 52 мільйони гривень, що на 88 мільйонів нижче її оціночної вартості», - уточнив Луценко.
Львівський міський голова Андрій Садовий пояснив, що земля була продана компанії з Нідерландів, яка планує побудувати в промзоні індустріальний парк і створити тисячі робочих місць в місті.

«Два роки тому ми залучили передового індустріального девелопера - компанію, яка запланувала побудувати в промзоні «Рясне-2» індустріальний парк на 3000 робочих місць. Місто підвело комунікації, ми провели відкритий конкурс, переконали інвесторів вкладати гроші в Україну... Сьогодні нам передали привіт з минулого», - написав мер на своїй сторінці в Фейсбуці.
Раніше повідомлялося, що співробітники ГПУ почали обшук в Львівській міськраді в рамках розслідування справи про продаж 23 га міської землі.

«ГПУ приступила до досудового розслідування справи про зловживання чиновниками міськради Львова, які призвели до великих збитків для державного бюджету», - повідомляла прес-служба прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus