USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луценко готовий очолити партію Порошенка

10 Червня 2014 08:37
Юрій Луценко готовий очолити партію "Солідарність" Петра Порошенка, якщо партія ухвалить відповідне рішення. Про це екс-глава МВС заявив в ефірі одного з українських телеканалів, коментуючи питання про його готовність очолити "блок Петра Порошенка", передає Українська правда.

"Якщо партія збереться та ухвалить відповідне рішення про те, що вона запрошує пана Луценка в свої лави. Якщо наші цілі будуть збігатися. Чому б ні? Якщо цього не буде - жодних образ", - зазначив він.

"Є з'їзд партії, її керівництво, рядові члени. Вони не кріпаки. Я ніколи не піду в партію, в якій за сигналом феодала голосуватимуть за кадрові рішення. Не буду грати в те, що мені хтось запропонує очолити партію. Не хочу бути керівником кріпаків", - додав Луценко.

Також він згадав приклад "Нашої України", коли "за куліси виходив Ющенко і заявляв "тут ми подумали, і вирішили - у вас буде новий голова. Й усі стоячи аплодували, щоб через півроку так само безальтернативно його зняти".

"Це не робота. Саме це знищило "Нашу Україну", та між тим - самого президента Ющенка", - додав Луценко.

Водночас він зазначив: "На мою думку, Україна потребує ідеологічних, або ідеологічно-адміністративних партій, але аж ніяк не вождистських".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лпдмуа а простише и Показати IP 10 Червня 2014 08:42
ну що скажеш ? потвора е потвора :- збагатився на роботі в мвс-проштовхнув на посади таке саме бидло і зараз втішаеться ? прийде і на тебе Юга гнів Божий -недумай що всіх обдурив
Анонім Показати IP 10 Червня 2014 10:25
Алкаш Луценко - найкращий очільник((((((((( Парашенко, тобі самому не соромно?
ТА Показати IP 10 Червня 2014 11:26
Луцер гогтовий будь кому "очко" вилизати аби до корита допустили,таку вбридяну гидоту сраним віником гнати не то що з політики,а й з України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus