USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гунчик мав «напружену розмову» з бізнесменом. Журналістів «попросили»

12 Серпня 2014 14:46
Зустріч очільника Волинської ОДА Володимира Гунчика з потенційним інвестором Сергієм Дячуком, який зацікавлений у створенні регіонального аеропорту у Луцьку, закінчився суперечкою між представником влади та бізнесменом, після чого керівник облдержадміністрації попросив представників ЗМІ покинути кабінет, тому що «розмова носить напружений характер».

Як зазначив Сергій Дячук, він є лучанином та володіє декількома бізнес-структурами. Декілька років чоловік добивається того, щоб створити у Луцьку регіональний аеропорт на базі Вишківського аеродрому.

Проте, з його слів, нині ця земля перебуває в безстроковій оренді у Міністерства оборони України, а тому інвестиційний проект можна буде створювати лише тоді, коли цю землю повернуть луцькій громаді. Мовляв, тільки тоді можна буде говорити про створення регіональної авіакомпанії, яка базувалась би у Луцьку.

Підприємець зауважив, що за ним не стоять інвестори, і він сам готовий вкладати власні кошти. На що очільник ВОДА зауважив, що перед тим, як вести такі розмови, бізнесмену слід їх задекларувати.

На що Сергій Дячук зазначив, що перед тим, як йому демонструвати фінансові можливості, місцева влада має показати «те, що вона має»:

«Спочатку ви маєте показати те, що маєте. А ви не маєте нічого – лише примарну землю, яка знаходиться в безстроковому користуванні у Міністерства оборони і пачку листів – більше нічого».

Після цього Володимир Гунчик попросив представників ЗМІ видалитись з кабінету та продовжив зустріч за зачиненими дверима, тому що, як зазначалося вище, «розмова носить напружений характер».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Анонім Показати IP 12 Серпня 2014 14:51
Спочатку, запитайте де взяв вын грошы?Він їх накрав і нажив злочинним шляхом. Його в тюрму треба запхати всерйоз і надовго
Анонім Показати IP 12 Серпня 2014 14:52
Носи не порозбивали?Давайте. пацани, вперед, робіть своє АТО.
АН-2 Показати IP 12 Серпня 2014 15:05
Саме у цей час саме аеропорту і не вистачає у Луцьку і заживемо...!!!:)
дауну Показати IP 12 Серпня 2014 15:11
цей горе- бізнесмен - чмо; гоніть цього жлоба з Луцька.
Анонім до дауну Показати IP 12 Серпня 2014 15:14
А це не той,що обікрав добряче "Луцьктепло" -це гнида.Молодець Гунчик, взуй його,гангти в три шиї.Хайїде воювати в АТО,чого його дося не взяли? Тільки діток вбиваєте, хай цей кабан потрясе совїм пузом і мільярдами там на пепредовій
ОТО до Анонім Показати IP 12 Серпня 2014 16:03
так призвіще ж його не Еремеев! чи ти може читати не вміэш!
Анонім до ОТО Показати IP 12 Серпня 2014 16:09
Ну знаєш, я Дячуків знаю багато. Можливо якийсь однофамілець, чого так зразу жорстоко.Ти,що з Донецька чи Луганська, але на українськй пишеш.Це наше обличчя от і земляки. А задушили б одне одного.Дякую
експерт Показати IP 12 Серпня 2014 15:13
Що це чудо ходить і людей жити "вчить"? У любій країні інвестор повинен показати свої можливості, а потім вже будуть або на державному рівні або громада вирішувати чи мати з ним справу чи ні! А у теперішній час ще і на військовий аеродром рота рззявляє? Да женіть його у... АТО!!!
Ігор до експерт Показати IP 12 Серпня 2014 16:14
Ну зі злолдюгами мати якусь справу-це просто жах. А це, що він злодюга і доказувати не треба.За кордононм йому прийшлося б ці гроші пропити, але ні в яку справу він би не вложив
ната Показати IP 12 Серпня 2014 15:15
"... перед тим, як вести такі розмови, бізнесмену слід їх задекларувати..." А що, він із незадекларованими статками прийшов про таке говорити? Це виглядає як нахабство. Хіба зараз початок 90-х?
Оля до ната Показати IP 12 Серпня 2014 16:11
Кажуть гроші з "Луцьктепла" поділись, випарувались.Ось і спитайте в цього мудака, де він їх набрав все покрав в "Луцьктеплі" і ніхто не садить.А він аеродрому захотів. Ви йому скажіть, хай квиток в Гондурас собі купить. Посадіть злодюгу, яка деклараціЯ, він їх вкрав,але в нас ця проблема на часі, кради скільки хочеш.
АФЕРЮГИ Показати IP 12 Серпня 2014 15:22
Це воєнний обєкт в нормальному стані,хоче докаже свою фінспроможність і валить в Крупу.Та і на який цивільний аеропорт в Луцьку? Куди літати будете? А от в структурі НАТО це нормальна база..Скоріш всього по старому, нахалявку купити,ну ще може в ангарах печериці вирощувати а плити продати.. Авізагін він має, певно той дельтаплан що часом над Луцьком кружля...Що то екскамсамолець мутить..
лучани Показати IP 12 Серпня 2014 15:23
Дячук представляє бюро подорожей,яке заснували радянські євреї імігранти у Німеччині.
Realy Показати IP 12 Серпня 2014 15:24
Прес-служба Гунчика не дарма їсть свій хліб. Більше коментів ! :)
луцьктепло Показати IP 12 Серпня 2014 17:51
Директором Луцьктепло був Дячук Рустам, а не Сергій. Його романюк попросив звільнити місце для Киричука-Єремєєва, які нагло розкрадають підприємство. А ще в серпні під заставу міської власності візьмуть кредит в європейському банку 10 млн. євро, за що Лучани ще довго будуть розплачуватися, бо гроші осядуть в кишенях єремеєва.
Цуцик Показати IP 12 Серпня 2014 18:59
Часи минають, а у кріслах старпери, що не вийшли ще із совка, далі сидять. (
Цуцику Показати IP 13 Серпня 2014 14:48
Хутчій прибігай-в міській раді тебе ждуть, будеш гарно працювати!
Цікаво Показати IP 18 Серпня 2014 23:22
Два злодії домовляються за відкати за зачиненими дверима. Два підари комсомольські. Нехай перегризуть один одному горло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus