USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Звідки черпатимуть додаткові кошти до бюджету Луцька

20 Січня 2015 15:11
У Луцькій міській раді розповіли про те, яким чином поповнюватиметься міська казна.

Про нові надходження до міського бюджету обранці громади розмовляли під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства сьогодні, 20 січня.

Так, зі слів начальника управління фінансів Луцької міської ради Лілії Єлової, одним із вагомих видів доходів до загального фонду міста за станом на сьогодні є екологічний податок. Також вона зазначила й про податок з доходу фізичних осіб, який, до слова, є основним серед бюджетонаповнюючих оподаткувань.

«У 2015 році докорінно змінилась структура доходів до бюджету міста. Зокрема акцизний податок на горілчані напої, пиво, бензин та мастило становитиме 5% від роздрібної ціни», - зауважила головний фінансист міста.

Разом з тим, мова зайшла й за оподаткування нежитлової нерухомості. Однак, Лілія Єлова зауважила, що наразі нововведення не надто вплинуть на матеріальний стан фізичних осіб.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські новини розповідало про нові норми оподаткування нерухомості для лучан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ ЗМЕНШИЛИ ПЛОЩУ КВАРТИР, ЯКА НЕ ОПОДАТКОВУЄТЬСЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонімус Показати IP 20 Січня 2015 15:55
розвивайте туризм
опа Показати IP 20 Січня 2015 16:52
х*р вам, а не податки. Ваші морди не тріснуть все життя простий народ через одне місце кидати? Обіцяного покращення не видно з 1992 року!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus