USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нова автодорога і новий міст - скоро на Волині

26 Грудня 2013 18:32
У наступному році на Поліссі з’явиться нова автодорога та міст.
Про це під час прес-конференції, що відбулася 26 грудня, розповів начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак.

«Плани в нас масштабні, грандіозні, як завжди, ми бачимо необхідність нових доріг та ремонту старих. Що буде, побачимо, тому що ще ніхто не бачив навіть проекту бюджету, невідомо, які кошти виділять на Укравтодор», - розповів начальник Служби автодоріг у Волинській області.

Він повідомив, що у цьому році передбачили розпочати будівництво автодороги протяжністю 5 кілометрів та мосту через річку Припять по автодорозі Т0304 Щетинь – Почапи.

«Там злиття річок Турії та Прип’яті і ті, хто того не бачив, не можуть уявити, що там твориться в повінь. Між двома селами - п’ять кілометрів ґрунтової дороги, у наші плани входить будівництво мосту та асфальтованої дороги. Перспектива для регіону, я вважаю, грандіозна, тому що там дуже густонаселений регіон», - зазначив Анатолій Посполітак.

З його слів, зараз завершилися тендерні процедури, переміг «Луцькавтодор». Цього року з боку Щетиня, по правому березі Прип'яті, облаштували білощебеневу дорогу. Раніше там була ґрунтова дорога та понтонний міст. В плани спочатку входило облаштувати асфальтобетонну дорогу, але, оскільки є затримка із будівництвом мосту, підвезення будівельних матеріалів, свай та плит може зруйнувати її, тому асфальтобетонну дорогу облаштують після того, як буде побудований міст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
2 Показати IP 27 Грудня 2013 07:10
І тут Ольховий, вартість дороги буде дуже дорога, він вміє ділитися, а це потрібно заложити в ціну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus