USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волині дадуть 14 мільйонів для найбільш «нерадивих рад»

16 Грудня 2013 11:05
Другий транш додаткових субвенцій область має використати на вирівнювання по заробітній платі бюджетникам та оплату на енергоносії.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Бориса Клімчука сьогодні, 16 грудня.

Перший транш у область надійшов в розмірі 53 мільйонів гривень, тепер держбюджет виділив ще 14. На думку голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, цих грошей вистачить «щоб закрити саму нерадиву сільську раду».

Те, яким чином розподілити кошти, вирішуватимуть під час засідання бюджетної комісії облради завтра, 17 грудня. Зі слів голови облдержадміністрації ,комісія має відбутися, навіть якщо не буде головуючого.

До слова, до складу постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики входять Олександр Башкаленко, Валентин Вірковський, Ігор Гузь, Борис Загрева, Борис Клімчук, Олександр Свирида, Іван Смітюхч, Олександр Хоміч. Голова комісії – Анатолій Грицюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus