USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

До перевантаженої Луцької каналізації додасться відходів

17 Грудня 2013 21:46
Очисні споруди міста перевантажені. А на їх реконструкцію необхідно 60 мільйонів гривень. Утім, до неї планують приєднати ще дві ділянки – мікрорайон Вересневе та вулицю Львівську.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів міськради сьогодні, 17 грудня.

Нагадаємо, завтра на позачерговій сесії міська рада розгляне питання отримання кредитів під державні зобов’язання. Частина цих грошей – близько 25 мільйонів гривень – має піти на будівництво мереж водовідведення в мікрорайоні Вересневе та на вулиці Львівській.

Член комісії депутат Юрій Корольчук поцікавився, чи не станеться непоправного, якщо до перевантаженої очисної системи міста під’єднати ще дві ділянки. Адже про перевантаженість каналізації комунальники міста доповідали ще раніше.

«Може спочатку зробити куди скидати, а потім робити каналізацію, яка буде туди приєднуватися?», - поцікавився депутат.

Натомість заступник голови міськради Лариса Соколовська повідомила, що на повну реконструкцію очисних споруд необхідно більше 60 мільйонів. Вона пообіцяла з'ясувати, чи не стане катастрофою для міської каналізації приєднання нових мереж і на завтрашній сесії надасть депутатам звіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 18 Грудня 2013 00:33
Справна каналізація - це безпека міста в усіх відношеннях. Можливо саме на реконструкцію каналізації треба було б взяти кредит? Можливо заради приєднання Вересневе та Львівська погодилися б платити за каналізацію пару років більшу суму, заради їх ж блага? А тролейбуси можна було б купити за кошти надані Урядом, якби міськрада з майданами не випендрювалася.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus