USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ковельчани питимуть якіснішу воду

23 Грудня 2013 15:30
Невдовзі у Ковелі налагодять стабільне водопостачання. Це стане можливе через підключення споживачів до нової мережі подачі води, - інформує «Україна Комунальна».

Так, відділ комунального господарства уклав угоду з УВКГ «Ковельводоканал» на виконання робіт з будівництва водогону на вулиці Драй-Хмари від вулиці Брестської до вулиці Ватутіна.

«Будівництво водогону покращить забезпечення жителів цього мікрорайону питною водою» - зазначають у відомстві.

По цій же вулиці побудована і господарсько-фекальна каналізація, підрядником робіт виступило комунальне підприємство «Ковельбуд». Залишається виконати роботи з підключення споживачів до нової мережі водопостачання.

Комунальники також виконали роботи з влаштування господарсько-фекальної каналізації на вулиці Гвардійській: уже підключили декілька житлових будинків у цьому мікрорайоні. Зокрема на вулиці Брестській. Є чимало звернень від мешканців цієї вулиці, які також бажають підключитися до каналізаційної системи.

Під час формування бюджету на 2014 рік і наявності проектно-кошторисної документації буде заплановано виконання цих робіт. Придбання матеріалів здійснюється за кошти забудовників, а виконання робіт – за рахунок міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus