USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У волинському селі прокладають новий водогін

17 Листопада 2022 08:44
У селі Заріччя працівники КП «Володимирводоканал» проводять роботи з будівництва нового водопроводу, який забезпечить централізованим водопостачанням мешканців вулиці Лобачинської та масив земельних ділянок учасників АТО/ООС, що розташований неподалік.

Про це повідомили у Володимирській міській раді.

«Місцеві жителі неодноразово звертались щодо проблеми відсутності на вулиці Лобачинській централізованого водопостачання. Не було досі води і на масиві зі 42-х земельних ділянок учасників бойових дій, який уже починає розбудовуватись. Тож прийняли рішення закупити за кошти місцевого бюджету необхідні матеріали та збудувати новий водогін власними силами комунального підприємства «Володимирводоканал», який для цього має і фахівців, і необхідну техніку», – зазначив міський голова Ігор Пальонка.

Читати ще: Водоканал на Волині отримав нового мініекскаватора

Директор КП «Володимирводоканал» Сергій Луцюк розповів, що цей об’єкт для підприємства дуже важливий, адже це нові споживачі, які користуватимуться послугами централізованого постачання.

Загальна протяжність водопроводу – близько 2,5 кілометра, з них півтора кілометра будуть прокладені трубою 110 мм із поступовим зменшенням діаметра до 75 та 63 мм. У перспективі цю ділянку буде під’єднано до очисних споруд, що ліквідує ділянку, на якій раніше часто ставались пориви.

Очікується, що роботи будуть завершені за сприятливих погодних умов упродовж кількох тижнів і вже до кінця року новий водогін забезпечуватиме якісною питною водою мешканців вулиці Лобачинської.

Наразі до управління КП «Володимирводоканал» уже надійшло 30 заявок від охочих користуватись послугами комунального підприємства.

У наступному році планують прокласти водопровід у селі Заріччя на вулиці Затишній (колишня Червонобережна).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus