USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Покарають одразу сімох волинських лісників

10 Грудня 2013 17:28
До відповідальності притягнули 7 працівників Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура області перевірила дотримання працівниками Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства вимог законодавства під час використання та охорони лісових ресурсів області.

Встановили, що працівниками державної лісової охорони лісогосподарських підприємств не в повній мірі виконуються покладені на них завдання щодо охорони та раціонального використання лісових ресурсів, а також вчиняються кримінальні правопорушення.

Так, вироком Іваничівського районного суду засудили провідного інженера Державного підприємства «Володимир–Волинське лісомисливське господарство», який виписав два лісорубних квитки з тією ж серією і номером на проведення рубок у різних лісництвах. Унаслідок цих незаконних дій у заказнику місцевого значення «Павлівський» здійснили незаконну рубку 50 дерев дуба, чим довкіллю спричинили шкоду на суму майже 78 тисяч гривень.

Цьогоріч, за вчинення корупційних діянь, пов’язаних з отриманням неправомірної вигоди та незаконним суміщенням посад, притягнули до відповідальності трьох працівників державної лісової охорони.

Всупереч вимогам Лісового кодексу України, працівниками Управління лісового та мисливського господарства області у 2013 році не здійснені планові перевірки додержання вимог закону щодо ведення лісового господарства, охорони лісу від незаконних порубок у кількох лісових господарствах.

Згідно з результатами перевірок ними не вживаються всі заходи до усунення виявлених порушень.

Не в повній мірі забезпечено й здійснення державного контролю за дотриманням законодавства в галузі мисливського господарства і полювання.

Задля усунення виявлених порушень прокуратурою області внесено подання начальнику Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
не лісник Показати IP 10 Грудня 2013 22:46
видно в сімю треба стільки грошей, що решті нема що давати,тому і приписи почали писати.Але все одно прокурор- молодець.Бо ж на Волині два найбільші корита-митниця і ліс.
звернення Показати IP 10 Грудня 2013 22:49
Раз прокуратура хоче щось зробити по наведенню порядку=давайте всі відомі випадки корупціі в лісі передавати в обласну прокуратуру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus