USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Журналіст повідомив про затримання голови Одеської митниці. Оновлено

13 Травня 2020 19:22
Співробітники СБУ затримали на хабарі голову Одеської митниці Михайла Грибанова.

Про це повідомляється у Telegram-каналі журналіста Євгена Плінського, передає УНІАН.

Водночас, екснардеп Ігор Мосійчук в Facebook повідомив, що СБУ проводить масові обшуки і затримання на Одеській митниці. Він також опублікував фото і відео з місця подій.

«Привіт Нефьодову! Затримують саме його людей! Біжи Макс, біжи», – написав Мосійчук.
Разом із тим, речниця СБУ Олена Гітлянська повідомила, що наразі ніхто ще не затриманий, тривають слідчі дії: "Нікого поки не затримали, ідуть слідчі дії".

Гітлянська пообіцяла, що повна офіційна інформація щодо цієї справи буде завтра вранці, 14 травня. Про це вона повідомила у коментарі hromadske.

За її словами, справа пов’язана з «масштабною корупційною схемою». Слідчі дії проводять щодо керівництва митниці Одещини, але конкретних фігурантів справи відомство поки назвати не може.

Своєю чергою, в Офісі генпрокурора офіційно підтвердили, що ДБР провело затримання на Одеській митниці, пише Думская. Правда, поки мова йде тільки про в.о. начальника відділу одного з митних постів, який отримав частину неправомірної вигідні у розмірі 1300 доларів. Причетність до злочину керівництва всієї Одеської митниці "перевіряється".

Пізніше "Думская" додала, що Грибанову інкримінують отримання 1800 доларів.

Михайло Грибанов почав працювати на посаді начальника Одеської митниці 6 березня, ставши переможцем першого відкритого конкурсу ДМСУ на керівні посади в регіонах. Конкурсний відбір вівся в три етапи і тривав 45 днів.

За інформацією ЗМІ, Михайло Грибанов був звільнений з митних органів у 2012 році після скандалу, пов'язаного з контрабандою електроніки. Посадовець фігурував в кримінальній справі, але обвинуваченим так і не став. У 2018 і 2019 роках Михайло Грибанов притягувався до адмністративної відповідальності за порушення ПДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
( ! ) Показати IP 13 Травня 2020 19:48
Ну то й шо ?
Анонім до ( ! ) Показати IP 13 Травня 2020 22:24
Ну коли вже Порох нажереться ...
Українець Показати IP 13 Травня 2020 22:51
Вже всі звикли. Нікого не дивує.
# Показати IP 14 Травня 2020 10:02
Він розводив розведуть його,......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus