USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Моторошна ДТП на Маневиччині: у лікарні померла 42-річна жінка

1 Липня 2019 19:18
Внаслідок ДТП за участю швидкої та вантажівки, що сталася 1 липня на дорозі поблизу села Оконськ, у лікарні померла 42-річна жителька Луцького району. Її 75-річний батько, саме якого медики і везли в лікарню, загинув на місці аварії.

Про це інформує Під прицілом.

Як розповів у коментарі заступник головного лікаря Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Абрамов, внаслідок зіткнення двох транспортних засобів 75-річний пацієнт, якого транспортували до Луцька, загинув на місці.

За 3 години у реанімаційному відділенні Маневицької районної лікарні, не приходячи до свідомості, померла 42-річна жінка, яка була донькою загиблого та супроводжувала його у кареті швидкої.

Водій медичного авто отримав переломи та забої. 56-річний фельдшер нині перебуває у комі. На місці аварії працює слідчооперативна група.
Як повідомлялося, близько 13 години автомобіль екстреної медичної допомоги «Peugeot Boxer» під керуванням 42-річного жителя райцентру Маневичі, виїжджаючи на головну дорогу, зіткнувся з вантажівкою «Volvo» за кермом, якої перебував 27-річний житель міста Сарни Рівненської області. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди помер 75-річний пасажир швидкої, житель Луцького району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Власюк Лена Показати IP 1 Липня 2019 19:27
Ужас!!!!!
здравомислячий до Власюк Лена Показати IP 2 Липня 2019 01:30
На відео чітко і ясно видно,що швидка прямо влетіла у вантажівку!Складається таке враження, що з водієм було щось не в порядку.Невже він не бачив перед собою вантажівку?Можливо водій заснув або хтось або щось його відволікло від дороги,тому що видно, що водій швидкої навіть не намагався гальмувати-там нема гальмівного сліда-невже він думав що проскочить?Навіть якщо він їхав з проблисковими маяками і з увімкненою сиреною всерівно він мав переконатися у безпечності проїзду перехрестя і головної дороги,тим більше що там стоїть знак СТОП.А що багатотонна фура,яка їхала на швидкості по головній швидкісній трасі мала загальмувати і пропустити швидку???Це ж нереально це зробити для такої великої і важкої машини!
O_o? Показати IP 1 Липня 2019 20:16
Це жесть:( Водій швидкої мав би впевнитись в безпечності маневру. Він перетинав головну під знак стоп.
Лучанин Показати IP 1 Липня 2019 20:16
Чому поліція не забезпечила БЕЗПЕЧНОГО проїзду для швидкої через перехрестя ???
АС Показати IP 1 Липня 2019 20:33
І хто винуватець дтп?
Волинянин до АС Показати IP 2 Липня 2019 01:17
Винуватець ДТП згідно ПДР є водій швидкої допомоги!Він мав впевнитись у безпечному переїзді перехрестя!Тим більше там стоїть знак СТОП,не дивлячись на те,що він віз людину,яка негайно потребувала невідкладної допомоги у лікарні.
Ага Показати IP 1 Липня 2019 21:00
Добре що є відео. Водій швидкої тупо вїхав в вантажівку.
Анонім до Ага Показати IP 2 Липня 2019 00:23
Якщо в нього була увімкнена сирена,то тупо було не пропустити його,тим більше писати.Швидка,поліція має зупинятись і пропускати,чи їх мають пропускати?Теж мені,знавці правил,отак ви і валите,не пропускаючи швидкі.Ще й 17 чоловік з таким "воділою" згідні,здавати потрібно на права,а не купляти.
... до Анонім Показати IP 2 Липня 2019 10:45
Шановний, як ви думаєте? Багато-тонну машину так легко зупинити? Уж повірте мені, набачився на дорозі всякого, звязаного з ТІРами. Подумайте логічно, за скільки водій вантажівки міг би почути звуки сирени, при умові що вони були увімкнуті. І скільки часу йому знадобилось би. Що б зупинити автомобіль повністю, не ствоюючи аварійної ситуації для інших учасників д.р.Це 1. 2. Я думаю водій швидкої не перший день за кермом. І знає одне дуууже важливе правило троьох Д. Як. От як можна везти людей, ввімкнути маяки, і думати що в всіх все зразу зупиниться. Палка двох кінців. Але саме в цій ситуації я не бачу аж ніякої вини водія вантажівки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus