USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

17-річні вбили волинянина через бурштин: подробиці жорстокої трагедії

25 Березня 2018 18:32
Двоє 17-річних юнаків жорстоко вбили 45-річного волинянина, який приїхав купити бурштин-сирець під обробку. Товару юнаки не мали, а відтак грабіж і напад планували відразу, після чого позбавились тіла і спалили авто жертви.

В березні соцмережі сколихнула новина про те, що 45-річний волинянин поїхав з Ковеля у Рівненську область та не повернувся. Повідомлення про автомобіль, яким поїхав чоловік, його ім’я та фото поширювали в соцмережах та в ЗМІ, проте безуспішно.
Через деякий час стало відомо, що чоловіка жорстоко вбили та пограбували юнаки на Рівненщині.

Вбили та поїхали розважатися

Згодом поліція повідомила, що волинянин у селі Нивецьк зустрівся з неповнолітніми, щоб купити у них бурштин-сирець. Та хлопці виявилися звичайнісінькими шахраями, бо вони не мали каміння, а лише хотіли нажитися та забрати у чоловіка гроші. Після того, як потерпілий все зрозумів, розмова швидко закінчилася. Тоді зловмисники металевою палицею двічі вдарили його по голові та відібрали у нього близько тисячі доларів США.

Чоловік від удару впав без свідомості. Тоді молодики вирішили заховати його тіло у лісопосадці поблизу Дубровиці, а самі сіли в його автомобіль «Volkswagen Passat B5» і поїхали розважатися. А через кілька днів викрадену автівку спалили неподалік села Мочулище.

Поліцейські зуміли вийти на слід зловмисників і встановили їх особу. Відтак, вони зізналися правоохоронцям у скоєному та показали місце вчинення злочину та місце спаленого транспортного засобу.

«Вбили якісь відморозки-наркомани»

З власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що поліцейські відразу активно взялись за розслідування. Джерела, близькі до представників нелегального бізнесу, стверджують що в містечку Сарни, яке вважають однією зі «столиць» нелегального промислу, почали «трясти» ледь не всіх, хто більш-менш дотичний до цього «бізнесу».

Відтак, за недовгий час вдалось з’ясувати особи підозрюваних – ним виявились юнаки, які не займались «бурштиновим» бізнесом постійно, а лише час від часу займались торгівлею маленьких партій товару по декількасот доларів. Чоловіку ж пообіцяли хороший товар під обробку під «шар» (кулі невеликого діаметру, які згодом перепродають в Китай, - ВН).

«Аби «кинути» вони спеціально вибрали жертву не місцеву, щоб уникнути проблем. Такого товару, який пообіцяли, вони не мали, а тому це все – чиста підстава», – розповідає мешканець Сарн, який дотичний до бурштинового бізнесу та додає, що зловмисники - «відморозки, які балувались наркотиками». До того ж раніше займались крадіжками, один з них – досі під слідством. Проте, з його слів, чоловіка, швидше за все, хотіли просто оглушити, але не вбивати.

Неповнолітніх злочинців вже затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання у м. Сарнах.

Їм вже повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Згідно з санкцією статті, зловмисникам за вбивство загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Kapitan Показати IP 25 Березня 2018 19:27
Це беспредєл !
ТТ Показати IP 25 Березня 2018 20:57
Дуже суворо! Аж повідомили про підозру!!! Вже на дереві повинні висіти за своє звірство, без суду і слідства. В країні йде війна. За підрив довіри до влади - розстріл. Лише так виховати націю! Лише смерть злякає і страх виховає!
хехъ до ТТ Показати IP 26 Березня 2018 07:42
коментар було видалено
Микола до ТТ Показати IP 26 Березня 2018 08:18
Ви на 100% впевнені, що на них не повісили це вбивство? Чи якщо в інтернеті написали, значить правда?
славік до Микола Показати IP 26 Березня 2018 11:23
Що означає "повісили"? В тебе є якась інфа чи ти просто ху?н.. пишеш. Для таких як ти пишуть, що ці малолєті ви*лядки забрали гроші, долари (ймовірно міняли) їздили декілька днів на викраденому автомобілі, це ж хтось бачив. На?уя такі тупорнилі коменти писать. Олух б*я..."повісили" фахівець нема слів
ТТ до Микола Показати IP 26 Березня 2018 15:46
Про роботу силових структур мені відомо не з інтернету, тому висловив свою думку, на яку маю право. А Ваше питання задайте родині невинно убієнного, у них надіюсь уже є відповідь!
ввв Показати IP 26 Березня 2018 21:56
Чим быльше буде відпрацьовано версій ,тим якісніше буде розслідування.По ходу опера , я так думаю, розкриють ще кілька кримінальчиків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus