USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

18-річна волинянка загинула внаслідок ДТП

3 Травня 2014 15:25
Вчора, 2 травня, близько 8 години ранку, поблизу села Підгайці, Млинівського району, що на Рівненщині через зіткнення двох автівок постраждало семеро людей. Від отриманих травм двоє із них померло.

Одна з загиблих - 18-ти річна ківерчанка, студентка СНУ імені Лесі Українки Юлія Філюшко, - повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

Про аварію йдеться у сюжеті перших західноукраїнських новин «Огляд дня»:



Згідно з попередньою інформацією, водій автомобіля «Мерседес Спрінтер» рухався з боку міста Дубно у напрямку Луцька, - повідомляє IA ZIK. Кермувальник «Фольксвагена Каді» їхав йому назустріч. Від зіткнення автівок постраждало семеро людей. Їх каретою швидкої доправили до Млинівської центральної районної лікарні. Від отриманих травм двоє пасажирок мінівена померли. Решта у лікарні, про них дбають медики.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці наразі з'ясовують.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанка Показати IP 3 Травня 2014 15:45
співчуваю рідним жаль що так все відбувається в житті
рома Показати IP 3 Травня 2014 16:16
батьків шкода
волинянка Показати IP 4 Травня 2014 02:51
Яке горе!!!Сестричка її в реанімації.Біда чорна.....
тверезий Показати IP 4 Травня 2014 09:12
Біда та й годі....мої співчуття рідним загиблих і постраждалих.я проїзжав повз міце дтп якраз швидкі зїхались.... Я скажу одне що там участок дороги з поодинокими глибокими ямами....жаль що в нашій країні погані дороги не вважають причинами більшості дтп... Ну а по-друге, хочу звернутись до водіїїв - дивіться частіше на спідометри, адже на менших швидкостях можна обійтись лише побитими машинами або вчасно зреагувати і уникнути дтп. В нас немає нажаль автобанів де можна "літати".
Ківерчанка Показати IP 4 Травня 2014 11:55
Особисто знаю батьків, не має таких слів, якими можна висловити співчуття. це біда чорна на все життя. Хоть би з Олічка поправлялася скоріше, це їхня надія і розрада в цьому житті, Юлічці вічна пам"ять!
,,,, Показати IP 4 Травня 2014 21:40
світла пам"ять Юлічці----дуже світла і добра була дівчинка)))))) Ангелочок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus