USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

19-річній дівчині біржа праці запропонувала роботу в борделі

8 Лютого 2013 10:08
Скандал у німецькому Аугсбурзі. Дев'ятнадцятирічна дівчина отримала листа з державного агентства з працевлаштування. Їй запропонували роботу в борделі.

Як повідомляють «Вести.ru» з посиланням на німецький таблоїд «Bild», обслуговувати клієнтів закладу дівчина повинна була у ролі бармена. Тим не менше, адресат, як і її мати, отримали стрес, коли відкрили лист з держустанови.

Серед вимог до здобувачки місця за барною стійкою публічного будинку у листі йшлося про «відповідну форму одягу». Тепер, після скандалу, що розгорнувся в пресі, триває перевірка події. Імовірно, лист відправили помилково, адже працівники державного агентства з працевлаштування повинні були отримати згоду безробітної на такого типу пропозиції.

Слід зауважити, що публічні будинки в Німеччині дозволені законом з 2002 року. Тому державні біржі праці абсолютно спокійно можуть пропонувати робочі місця в кварталах червоних ліхтарів. І не тільки барменів і офіціанток. Наприклад, як повідомляє газета «Bild», в 2005 році безробітна програмістка з Берліна отримала лист з пропозицією працювати повією. Коли вона відмовилася, їй скоротили допомогу по безробіттю з причини відмови працевлаштовуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 8 Лютого 2013 10:51
Я там пару років працювали,коли ще молодша була.А потім постаріла,розтовстіла і виперли без пенсії.
Гость Показати IP 8 Лютого 2013 12:01
Ви краще про наші центри зайнятості пишіть. Підіть,поживіться як вони з людьми "обращаются", шо їм пропонують, як грошенята відмивають, як стоять там ті, що за кордоном давно.Це, що коїться в Німеччині нам якраз ні до чого. Ви, що пишете щонебудь, аби писати.По перше безграмотно,- це вказує на рівень журналістів,без ніяких конретних фактів,дійсно відколи Ківерці селищем стали, ви хоч вивчіть свою область.Бульварщина, а не газета
123 до Гость Показати IP 8 Лютого 2013 19:58
У Вас якраз з ГРАМОТНІСТЮ все в порядку...
Волинь Показати IP 8 Лютого 2013 14:07
А де ту волинська новини. Може дівчина з Волині, то допишіть?!
Я Показати IP 9 Лютого 2013 10:54
От вам європейські стандарти життя: блуда і перелюбства і богопротивних бісовських установ. ГАНЬБА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus