USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

21-річного лучанина засудили вп'яте

8 Липня 2013 12:47
Вп’яте судимий за крадіжки лучанин знову опинився за гратами. До своєї автобіографії він «вписав» ще два кримінальні правопорушення, і знову - крадіжки, - повідомляє прокурор міста Луцька Сергій Данілін, який здійснював процесуальне керівництво в досудовому розслідуванні.

Цього разу молодому чоловікові доведеться відсидіти в місцях позбавлення волі довший термін, - інформує прес-служба прокуратура міста Луцька.

Так, 21-річний лучанин наприкінці минулого року в одному з нічних кафе обласного центру з куртки клієнта закладу відпочинку таємно викрав гаманець, в якому було 1000 гривень та кредитна картка. Втім, цього горе-крадію виявилося замало і він за допомоги ключа, який теж поцупив із куртки, проник до готельного номеру. Там зловмисник викрав ноутбук та інші речі постраждалого. Такими злочинними діями чоловік спричинив майнову шкоду на загальну суму - майже 10 тисяч гривень.

У вчинених злочинах обвинувачений вину визнав, однак, враховуючи, що він вперто впродовж багатьох років не ставав на шлях виправлення, Луцький міськрайонний суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки і три місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus