USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

25-річний волинянин загинув у ДТП

16 Травня 2013 13:13
Протягом доби на Волині у ДТП одна особа загинула, інша травмована. Зокрема 25-річний волинянин через зіткнення авто з електроопорою загинув на місці аварії, - інформує СЗГ УМВС в області.

Близько 5-ї години ранку на автодорозі Луцьк-Рівне у селі Струмівка 25-річний мешканець селища Цумань, керуючи автомобілем «ВАЗ-2105», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці аварії.

А в обласному центрі по вулиці Рівненській 31-річний житель Ківерцівського району, керуючи автомобілем Lexus, допустив зіткнення з автомобілем Citroёn, за кермом якого перебував 28-річний мешканець Хмельницької області. Унаслідок ДТП водій Citroёn із тілесними ушкодженнями госпіталізований у Луцьку міську клінічну лікарню.

Наразі проводиться перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 16 Травня 2013 14:04
31-річний житель Ківерцівського району, керуючи автомобілем Lexus був пянючий до безпамятства

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus