USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

46-річного волинянина судять за ритуальні вбивства дітей

1 Лютого 2017 09:14
Суд над волинянином, якого звинувачують у ритуальних убивствах, відбувається в Олександрії на Кіровоградщині.

Підозрюваний, 46-річний уродженець Волині Володимир Никитюк, за версією слідчих, вбивав дітей на язичницькі свята.

Про це йдеться в сюжеті з випуску ТСН.

Судове засідання відбувається у Олександрії, де чоловік і полював на своїх жертв і де нині живуть родичі вбитих, підсудного вже прозвали «олександрійським маньяком».

Провини чоловік не визнає, говорити на камеру відмовляється. Між тим, слідчі доводять, що влітку минулого року сам обвинувачений вбив щонайменше двох дітей, доля ще одного 14-річного хлопця, Ілля Макарова, досі залишається невідомою.

Чоловіка затримали правоохоронці при спробі грабежу в закинутому будинку, де він жив після дострокового звільнення за законом Савченко, слідчі знайшли речі вбитих і календар з позначками навпроти дат вбивств.

Слідством доведено причетність і вину 46-річного волинянина у вбивствах 13-річного Станіслава Бойка, тіло якого виявили в річці Інгулець в районі села Звенигородки, та 21-річної Дар’ї Озарко.

Крім того, на його рахунку розбійний напад та спроба вбивства ще однієї жінки.

Психіатри визнали Володимира Никитюка осудним і справу передали на судовий розгляд, який втім затягується. Під час першого ж засідання підсудний оголосив відвід колегії суддів та прокурору, бо вважає їх заангажованими. Таку поведінку родичі загиблого розцінюють як знущання над ними.

"Він себе визнає, що він бідний-нещасний. А нам тоді як? 13 років сину. Я його день у день ростила, і просто якийсь чоловік прийшов і його забрав. Він сидіти не хоче – а дитину мені хто поверне? Під нігтями в сина знайшли залишки його шкіри, по ДНК", - обурена мати вбитого Оксана Зайцева.

На момент знімання сюжету суд ще тривав, розглядав продовження тримання під вартою ще на два місяці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus