USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

5-річний хлопчик потрапив під колеса авто у Луцьку

3 Червня 2016 10:41
Авто «Chevrolet Lacetti» наїхало на 5-річного хлопчика. ДТП трапилася вчора, 2 червня, на вулиці Федорова в обласному центрі. Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження.

Про це повідомляють у прес-службі волинської поліції.

Близько 18 години, 28-річний лучанин керуючи легковиком «Chevrolet Lacetti», скоїв наїзд на 5-річного хлопчика, котрий раптово вибіг на проїжджу частину за межами пішохідного переходу.

Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження. Медики діагностували в постраждалого закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні гематоми голови та лоба. Після надання медичної допомоги дитину відпустили додому.

Фото ДТП 2 червня у спільноті «Я люблю Луцьк» виклала Narine Franchak.

У коментарі до запису інша користувачка мережі Катя Семенюк зазначила, що хлопчик сам «вилетів» під колеса водію, а той в свою чергу не встиг пригальмувати.

«Тільки побачила, що велика шишка на лобі і трохи здертої шкіри,але може бути пошкоджений хребет ,бо удар пішов в спину ,але я думаю що там все гаразд», – написала жінка.

Відомості поліція внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події Луцького відділу поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
11 Показати IP 3 Червня 2016 11:17
а батьки хлопчика де були?
лучанка до 11 Показати IP 3 Червня 2016 11:54
Вибігають діти на дорогу.а винен водій.Не раз була свідком подібних подій на цьому ж місці.Шкода водія.бо не через його вину.має проблеми.стрес.ремонт машини.штраф.Але саме головне.що з дитиною все добре біль менш...
Катерина до Лучанки до лучанка Показати IP 3 Червня 2016 14:39
А хто звинувачує водія? По-моєму із статті зрозуміло, що до водія 0 претензій
Просто лучанин Показати IP 3 Червня 2016 12:00
Більше! Ще більше! Ще більше смартфонів дітям, планшетів, Вконтакте, недоразвитих мультиків, ігор х&р знає яких.... В такому віці дитина вже має чітко усвідомлювати що таке дорога, розпізнавати небезпеку, і батьки - повиймайте з вух йо##ні наушники, познімайте "ачєчі рейбеновські" і " кроси фірмові" а займіться вихованням і освітою ваших дітей, моднікі панські.
Лучанка 2 Показати IP 3 Червня 2016 16:36
А я рахую,краще б по вулиці Федорова бвля 25школи зробили нормальний пішохідний перехід,а то зі сторони Жеку і асфальт і невеличкий заборчик,а зі сторони будинків в мокру погоду неможливо дойти до переходу ні до одного ні до другого біля магащину Віо-це раз;а по друге- можна ж такий заборчик зробити повністю біля дороги,адже дітей дуже багато ходить в школу і якби батьки не розказували дітям не завжди це допомагає....на жаль
Угу до Лучанка 2 Показати IP 4 Червня 2016 18:42
А можна ще маму з татом до лавки в дворі привязати і всипати з 30 різок по голій дупі, думаю ефект тоже буде.
Лучанка 2 до Угу Показати IP 5 Червня 2016 00:18
Ваш коментар зовсім недоречний.А місцевій владі слід зробити висновки.Не завжди батьки винні,тільки просто легше звинувачувати батьків в усьому звичайно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus