USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

84-річна пенсіонерка загинула через несправну піч

26 Січня 2010 11:26
Сьогодні вночі близько 1-ї години в селі Міжгайці Любешівського району горіла хата. На згарищі рятувальники МНС знайшли труп 84-річної господарки оселі.
Пожежних викликали сусіди. За їхніми словами, полум’я вирвалося назовні крізь вікна дерев’яної хати. За кілька хвилин охопило всю будівлю. Коли за 15 хвилин прибули пожежні, вогонь спепелив дах, обпалив стіни кімнат і знищив усі меблі.
Коли пожежні загасили полум’я, на згарищі лежала мертва жінка. З’ясували, що загибла – 84-річна господарка оселі. Мешкала в зхаті одиначкою. Сусіди кажуть, ніби вчорашнього вечора вона довго розпалювала грубку.
«За попередніми висновками, пожежа трапилася через несправне пічне опалення», - кажуть в обласному управління МНС.
Упродовж неділі-понеділка, коли найдужче лютували морози, на Волині сталися ще 9 подібних пожеж. Горіли печі в селі Старосілля Маневицького району, селі Грудки Камінь-Каширського, селі Дарівка Ковельського районів. Одразу три займання несправних печей трапилися в Любомлі.
На щастя, погорілці живі. Вогонь знищив пожитки та опалив кімнати з печами, - повідомляє прес-служба ГУ МНС на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus