USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

90% пожеж на Волині стається в селах

19 Листопада 2009 10:10
На Волині з початку року сталося 665 пожеж. Майже 90% з них – у сільській місцевості.
Про це розповів заступник начальника ГУ МНС у Волинській області Микола Кревський.
Внаслідок пожеж у Волинській області загинуло 46 громадян. Серед загиблих –  одна дитина. Більшість загиблих і постраждалих – мешканці сіл.
Серед найпоширеніших причин загорання – необережне поводження з вогнем: паління в ліжку в нетверезому стані, неправильна експлуатація електроприладів, несправність систем опалення – каже пожежник.
«Щоб запобігти біді потрібно перевірити справність опалення, електропроводки та електроприладів. Аби покращити роз’яснювально-профілактичну роботу серед населення необхідно щоб у кожній сільській раді, в кожному підприємстві закріпилася структура добровільних пожежних дружин», - каже Кревський.
Автопарк пожежної техніки не укомплектований. - зізнається заступник начальника ГУ МНС Волині. Аби зекономити кошти, в управлінні МНС  Волині змушені відмовитись від проведень тактичних навчань. Втім, пожежні машини готові до виїзду будь-якої хвилини, запевняє Микола Кревський.
Окрім того, цьогоріч волинські пожежники отримали 14 спецавтомобілів.
Щоб застерегти населення від необережного поводження з вогнем, можливо, волинські еменесники транслюватимуть зйомки місць викликів в інтернеті.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юка Показати IP 19 Листопада 2009 16:43
звісно у селах більше пожеж стається, адже від нестачі роботи там народ байдикує, а, отже, і випиває. випив, запалив, ось тобі й маєш. а скільки проблем з газом у селах, там звикли грубки палити, тому і газові плити здаються звірами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus