USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

The Guardian підрахував шокуючі навіть для США збитки від «Ірми»

13 Вересня 2017 09:13
Ураган “Ірма” пошкодив 2000 об’єктів нерухомості і обвалив акції страхових компаній в Сполучених Штатах Америки, передає видання The Guardian, пише Бізнес.ua.

Зазначається, що ураган призвів до паніки на фінансових ринках, що в свою чергу спричинило падіння страхових операцій і ф’ючерсів на апельсиновий сік. Інвестори готуються до гіршого після руйнівних наслідків урагану.

Зокрема, аналітик біржового маклера Panmure Gordon Баррі Корнес розрахував, що загальні економічні витрати досягли 300 млрд доларів, при цьому страхові компанії потенційно змушені будуть покрити збитки в розмірі від 100 млрд до 150 млрд доларів.

При цьому страхова індустрія все ще оцінює збиток, завданий ураганом Харві в Техасі минулого місяця. Початкові оцінки показують збитки до 100 млрд доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 13 Вересня 2017 09:45
А чому ніхто не пише, що це карма? Ні, я особисто співчуваю американцям, але... зазвичай, особливо, коли таке трапиться десь у Росії, наприклад,то кожен другий комент про карму.
Пояснюю до 123 Показати IP 13 Вересня 2017 11:51
Тому, що росія - агресор і окупант. А росіяни здебільшого підтримують свого фюрера путіна. Тому українці, грузини, молдавани, балтійські народи, поляки і всі всі всі сусіди їхні радіють напастям, що випадають на голову цього незмінно дикого, войовничого, безкультурного, зрадливого і недолугого зайвохромосомного народця. Це якщо коротко. Дивує, що такі прості речі треба пояснювати в 2017 році.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus