USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Авіакатастрофа військового гелікоптера: розпочали евакуацію тіл загиблих

27 Березня 2017 13:50
Вранці 27 березня розпочали евакуацію тіл загиблих внаслідок авіакатастрофи військового гелікоптера Мі-2.

Про це повідомляє видання «Новости Донбасса».

Евакуація розпочалась близько 8 години ранку. На місці авіакатастрофи працюють експерти. Озброєні військові оточили місце аварії по периметру.

Також на місці аварії присутні ремонтні бригади, які мають почати ремонт лінії електропередач.

Як повіломив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, усі загиблі були офіцерами Збройних сил України. Вони виконували військове завдання. Він також додав, що вже встановлено – авіакатастрофа трапилась через зіткнення вертольота з лінією електропередач.

У мережі з’явилося відео з місця катастрофи українського військового вертольота Мі-2 біля Краматорська. Відповідний запис опублікувало Військове телебачення України.
Нагадаємо, 26 березня неподалік Краматорська розбився військовий гелікоптер Мі-2. Журналісти також опублікували відео з місця катастрофи. За даними Міноборони, загинуло 5 людей – усі були офіцерами ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus