USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Авіація Росії на західному кордоні переведена у посилений режим

27 Лютого 2014 11:29
Літаки винищувальної авіації Західного військового округу РФ в рамках перевірки бойової готовності, що проводиться згідно з розпорядженням чинного президента Володимира Путіна, здійснюють охорону повітряного простору Росії в посиленому режимі, інформує «ЕспресоТВ».

«Винищувальної авіацією ведеться постійне патрулювання повітряного простору в прикордонних районах. В рамках перевірки льотчиками відпрацьовуються елементи дозаправки в повітрі групи винищувачів-перехоплювачів, котрі несуть цілодобове бойове чергування», - йдеться в повідомленні Міноборони РФ.

З моменту отримання сигналу на приведення у вищі ступені бойової готовності авіація ЗВО здійснила передислокацію на оперативні аеродроми. В даний час бомбардувальна авіація округу виконує навчально-бойові завдання по ураженню умовного противника на авіаційних полігонах.

Підрозділи радіотехнічних військ здійснюють нарощування радіолокаційного поля.

До перевірки бойової готовності з'єднань та військових частин Західного і Центрального військових округів залучено близько 150 тисяч військовослужбовців різних видів і родів військ збройних сил Росії та органів військового управління. Задіяно до 90 літаків, понад 120 вертольотів; до 880 танків, понад 1200 одиниць військової техніки і до 80 кораблів і суден.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
заздрісний Показати IP 27 Лютого 2014 12:51
У людей хоч армія є і керосин для літаків.
оптиміст до заздрісний Показати IP 27 Лютого 2014 13:04
Нащо нам армія, данильчук з маєю москвіч всіх москалів шапками і трусами закидають
ок Показати IP 27 Лютого 2014 13:21
Капець придуркам-майданівцям.У "героїв" крім дірявих трусів немає нічого.Придурки-"герої" збирайте валізки і втікайте геть з області і України.
ок Показати IP 27 Лютого 2014 13:22
Капець придуркам-майданівцям.У "героїв" крім дірявих трусів немає нічого.Придурки-"герої" збирайте валізки і втікайте геть з області і України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus