USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відмовили гальма: тролейбус «Богдан», який привіз мітингарів до міськради, збив знак

28 Березня 2018 12:09
Тролейбус «Богдан» поблизу Луцької міської ради збив знак, оскільки у нього відмовили гальма. ДТП сталася вранці 28 березня.

Про це під час засідання сесії Луцької міської ради повідомив радник міського голови Ігор Поліщук.

Зі слів Ігоря Поліщука, щойно в переписці керівник ЛПЕ Володимир Пуц написав йому, що у тролейбуса «Богдан», який мітингувальники привезли до міськради, відмовили гальма, тож він збив дорожній знак.

Як повідомив в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Володимир Пуц, інцидент трапився між зупинкою громадського транспорту і паркувальним майданчиком. Водій заводу на прізвище Ковалюк врізався тролейбусом у дорожній знак – наразі він дещо погнутий, на ньому залишились сліди фарби. Зі слів Володимира Пуца, людей на той момент у транспортному засобі не було.

Тим часом на підприємстві пояснили, що інцидент з тролейбусом трапився, коли поліція розміщувала техніку мітингувальників і переконують, що гальма в порядку, інформує Конкурент.

«Поліція вказувала, куди під′їхати. Водієві показали заблизько, і тролейбус трохи поцарапали, який ми дуже швидко відремонтуємо. Так вийшло, бо тролейбус великий. Гальма не відмовили, тролейбус приїхав на завод, все добре. Знак ми не збивали, ми просто доїхали до самого бордюру», – зазначили в коментарі.

У патрульній поліції Волині розповіли, що тролейбус знак похилив. Поліцейські протокол не складали, дали час до вечера, щоби його полагодити.
Вранці 28 березня працівники «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» мітингували перед Луцькою міською радою, вимагаючи купувати тролейбуси, деталі до яких виготовлять на російському заводі, що спеціалізується на виготовленні військової техніки для країни-агресора.

Своєю чергою, як зауважив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, коли при попередній владі купувалися 26 вживаних тролейбусів з Польщі, то чомусь ніхто не виходив на мітинг і протестував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Дмитро Показати IP 28 Березня 2018 12:27
))))))))))))) ой неможу і вони хочуть щоб в них ще тролебуси купляли
Та Показати IP 28 Березня 2018 12:47
відстаньте ви від тих маршруток нарешті. Або закупіть нормальний безпечний транспорт і зробіть громадські транспортні перевезення державними, як і годиться, або не п...діть, про стан маршруток і компетенцію водіїв, бо нічого не робите тільки гі...но кожен день льєте.
Влодек Показати IP 28 Березня 2018 12:57
Газ теж в країни агресора купуємо,ТВЕЛи для АЕС теж тількі російські підходять, То що тепер замерзнути і в темноті сидіти? Гарант виробництво в країні агресорі має і податкі тій самій країні сплачує.
Лєшек до Влодек Показати IP 28 Березня 2018 17:18
Яке виробництво має гарант в країні-агресорі?
Петро до Лєшек Показати IP 28 Березня 2018 20:40
Навіть "бігдани" випускають на заводі Нижнього Новгороду, про Севастопольський судноремонтний і Челябінську акумуляторні не чув? ("русскіє сладості" порушена які експортують в Китай, а тепер в Сингапур і Тайвань - не чув? (Навмисне не чіпаю.).)
Свідок Показати IP 28 Березня 2018 13:07
Невдала презентація! До речі, це у новго тролейбуса, який пропонують лучанам, відмовили гальма. Краще мати 7 швейцарських б.у. ніж за ті ж гроші, один порошеновський без гальм..
Анонім до Свідок Показати IP 28 Березня 2018 20:46
Та так, списані в Швейцарії на металобрухт, бо викатали ресурс. Траліки Швейцарії 1997 року випуску.. Нове в Луцьку шкідливе як куплять? (але тільки не свинарчуковий набір "доведи сам", невже забулись "поставки" в Польщу і на скільки був оштрафований "Богдан" за поставлений брак?)
Лучанин Показати IP 28 Березня 2018 13:19
І про що тут ще дальше говорити!!!)))) зламок він і в африці зламок, а те що зверху як ,,фантік ,, красивий то да....
Анонім Показати IP 28 Березня 2018 13:41
будемо рахувати що презентація не пройшла)))))
Анонім Показати IP 28 Березня 2018 15:35
Не поганий тролейбус,бачив з близька,сподобався,але ж ми звикли в секондах харчуватись,беушним.І чим б.у кращий?Хоч би вивіску і написи на польській мові зняли.
Я в шоці Показати IP 28 Березня 2018 17:06
Це дурниця нічого з тормозами не стало назад він приїхав. Шкода те що авто галузь не розвивається людям роботи нема а гроші замісь держави йдуть кломусь в кармани. Російські деталі це непогано росіяни тож люди їсти їм тоже треба.
Як завжди Показати IP 28 Березня 2018 17:46
Гaльма не відмовили, але заголовок говорить, що відмовили.
Анонім Показати IP 28 Березня 2018 18:07
Гальма в порядку. Так поліцейські "паркували" тролейбус, щоб не заважав проїзду по Хмельницького
Таня Строцюк Показати IP 28 Березня 2018 19:23
Тільки через те що це Богдан не треба купувати
руслана Показати IP 28 Березня 2018 20:35
Пустовіт хай спочатку наведе порядок на смітнику біля свого будинку ,а то проходити бридко,а потім ,можливо,і містом зможе ефективно керувати А якщо завод БОГДАН не буде складати і продавати свою продукцію,то його працівники змушені будуть їхати за кордон працювати,а завод не буде сплачувати податки в місцевий бюджет ,і тоді навіть не буде коштів багатьом дармоїдам на заробітну плату.
Ввв Показати IP 28 Березня 2018 20:50
Можу порахувати ... розмитнення...на тролейбус....я "в долі..."
Лучани Показати IP 28 Березня 2018 22:59
Те що авто "Богдани" не якісні знають всі. А їх купляють,тому що корумповано втикають. От і сьогодні суто корумпований мітинг богданкорумпу. Він називаеться "Будь патріотом.Купи гівно".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus