USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Автотраса Київ-Чоп стає дорогою-вбивцею. Знову є загиблі. ФОТО

9 Січня 2010 12:48
Близько 14-ї години у четвер на 459 км стратегічної міжнародної автодороги Київ-Чоп зіткнулася іномарка-легковик із вантажівкою-ТІR. Троє пасажирів загинули – серед них однорічна дитина.
 
Трагедія сталася на вільній від транспорту дорозі, але слизькій через ожеледицю.
 

 
Водій легкового автомобіля «Skoda Fabia», який рухався у напрямку Києва, не зважив на слизьку дорогу і перевищив швидкість. Відтак не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху. Тієї миті навпроти мчав вантажна фура «Renault-380» із напівпричепом. Легковик лоб-у-лоб зіткнувся з вантажівкою.
 
Наслідки трагічні: водій автомобіля «Skoda» та двоє пасажирів цього транспортного засобу від отриманих травм загинули на місці події. Ще один пасажир автомобіля «Skoda» отримав тілесні ушкодження. Серед загиблих - дитина однорічного віку та ще одна десятирічного травмована, - інформує прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.
 

 
Нагадаємо, впродовж грудня 2009 та нового року на стратегічній автотрасі Київ-Чоп загинуло майже 20 водіїв та пасажирів. Притім, більшість аварій сталися за участю міжнародних вантажівок-ТІR.
 
Інспектори ДАІ констатують: причини аварій – неуважність на дорозі та перевищення швидкості на слизькій трасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus