USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Азербайджан та Південну Корею струсонули землетруси

16 Листопада 2017 08:15
На території Азербайджану стався землетрус магнітудою 5,7 бала.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на «haqqin.az».

Епіцентр землетрусу був біля міста Барда, що майже за 300 кілометрів на захід від столиці Баку. Осередок підземних поштовхів залягав на глибині 25 км. Землетрус відчули і в столиці країни, Баку, і в інших містах.

Поштовхи відчули навіть у сусідніх Вірменії та Грузії. Повідомлень про жертв чи руйнування наразі немає.

Тим часом від підземних поштовхів такої ж сили оговтуються по інший бік планети, у Південній Кореї – країні з відносно невеликою сейсмічною активністю. Епіцентр був розташований усього за 35 кілометрів від ядерних реакторів. Утім загроз витоку радіації немає. Землетрус поруйнував десятки будинків. Сотні людей потребують притулку.

Нагадаємо, що 12 листопада на кордоні Ірану і Іраку стався землетрус магнітудою 7,3. Тоді загинули понад 450 чоловік, більше восьми тисяч отримали травми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus