USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Банкір Азарова викинувся з вікна, – ЗМІ

26 Листопада 2015 21:00
Український бізнесмен Ігор Сотуленко, якого пов'язують з бізнес-групою екс-прем'єр-міністра України Миколи Азарова, покінчив життя самогубством.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на власні джерела.

Сотуленко раніше був головою наглядової ради «Укрексімбанку», членом наглядової ради «Ощадбанку», а також володів великою автотрейдинговою компанією.

Міліція Києва підтвердила, що Сотуленко викинувся із вікна власної квартири в центрі Києва вчора, 25 листопада, о сьомій ранку. Він залишив передсмертну записку.

У вересні 2014 року Печерський суд Києва постановив стягнути з Ігоря Сотуленка та його компаній ТОВ «Автоінтернешнл Метрополіс» (АІМ), ПАТ «Завод комунального машинобудівництво» 375 млн грн боргів. Бізнесмен намагався протягом майже року перевести цю справу до суду міжнародної юрисдикції, аби ця справа розглядалась за законодавством Кіпру. Однак, 1 липня 2015 року Верховний суд України відмовив у задоволенні позовної заяви.

Раніше за схожих обставин покінчив з життям член «Партії регіонів» Михайло Чечетов – він вистрибнув з вікна власної квартири.

Інший соратник Азарова Олександр Пеклушенко застрелився у березні цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Архітектор Показати IP 26 Листопада 2015 21:29
Цікавий стиль життя українських бізнесменів , який поширився з московії. Спочатку цілуються в засос, дружать сім"ями. Якщо людина порядна- використовують . Потім з великою помпою і великим "сумом" хоронять.
смерч Показати IP 26 Листопада 2015 21:46
так буде і з іншими баранами любої влади ,по черзі
Цитата до смерч Показати IP 27 Листопада 2015 00:02
«Есть один момент – мы не должны позволить Оппозиционному блоку зайти в новый парламент. Иначе будет резня. Если они сами не понимают, что с помощью закона про люстрацию им дали в руки золотые парашюты, то их вырежут. Во-первых, потому что нас элементарно больше, а во-вторых, потому что, когда на пути эволюции возникает препятствие, то оно исчезает».
Ас Показати IP 26 Листопада 2015 22:24
Ага один з коня впав інший з вікна викинувся правда ніхто небачив і головне це нещасний випадок мільйонери просто так не вмирають в них здоров'я кожен день провіряють щоб не дай бог температура не піднялась особливо коли 300 мільйонів доларів на кону
Зрада Показати IP 27 Листопада 2015 09:02
Ось яка вона нова влада...
Анонім Показати IP 27 Листопада 2015 10:07
Щось епідемія самогубств почалася в Україні. Нікому так не здається?
анонім Показати IP 27 Листопада 2015 12:41
Хай би всі мажори виздихали...таких не жалко...на живих не вистачає таваріща Сталіна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus