USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Батько нареченої врізався в «Фольксваген»

19 Липня 2010 17:37
У Луцькому районі після весілля батько нареченої на «Ауді» врізався в іномарку «Фольксваген», в якій знаходилося шестеро – із них троє дітей.

Про це повідомляє «Волинська правда».

Учора у селі Підгайці Луцького району близько 21-ї години зіткнулися дві іномарки. В «Фольксваген-Пасаті» сиділи троє дорослих і трійко діток. В «Ауді А8» – чоловік і пасажир. Як відомо, водій «Ауді» їхав з весілля доньки. Саме він спричинив аварію, яка трапилася при в’їзді у населений пункт під час обгону.

«У Пасаті окрім водія знаходилися його дитина, що сиділа біля нього, і чоловік із жінкою та двома дітьми, котрі були розміщені на задньому сидінні. Оскільки удар прийшовся на багажну частину автівки, відповідно, вони й найбільше постраждали», - розповів начальник сектору моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю обласного ДАІ Віктор Главічка.

За словами міліціонера, жінка від отриманих травм померла на місці пригоди.

Двоє малолітніх наразі перебувають у реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні. Медики характеризують їхні стани як важкий і середньої важкості.

«Водій і чоловік серйозних травм не отримали. Третя дитина при ударі вилетіла з автомобіля і також серйозно не постраждала», - каже завсектором ДАІ.

Віктор Главічка не береться коментувати стан батька нареченої – винуватця аварії. Результати експертизи на алкоголь будуть відомі через кілька днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Оксанка Лучанка Показати IP 19 Липня 2010 18:10
якщо це правда, то всі там сорочках народились. дуже страшна аварія...
Макс до Оксанка Лучанка Показати IP 19 Липня 2010 23:49
Я був там присутній це жах
VSC Показати IP 20 Липня 2010 10:45
Кто был за рулем Ауди? Что говорят менты про результаты экспертизы?
Віталій Показати IP 20 Липня 2010 12:20
А они (милиционеры) всегда говорят одно:"Надо разбираться. Главное правило,решай сначала с родственниками погибшей и постраждалых. А за нами дело "не заржавеет !"....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus