USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Батько підпалив сина?

20 Січня 2011 13:21
У перший день Різдва у Видричах Камінь-Каширського району обгорів хлопець – у селі кажуть, ніби його облив бензином і підпалив 47-річний батько.
Сам господар Петро К. відмовився будь-що розповідати журналістам, лише сказав: «Експертиза покаже, чому обгорів син». Про це пише газета «Волинь-нова».
Сусід же цієї сім’ї Володимир Царик каже, що після третьої години ночі до них прибігла 15-річна сестра потерпілого Ірина і сказала, що горить їхній будинок. Просила допомоги. Коли Царик зі своїми двома дорослими синами прибігли, то полум'я не побачили. Не могли зрозуміти, де саме пожежа. Раптом почули голос, що доносився з будинку Петра К. і просив порятунку.
Зайти у помешкання їм відразу не вдалося. У передпокої стояв густий, їдкий дим. До того ж не було світла.
Тоді один із синів Царика вибив шибку у вікні, і коли дим дещо розвіявся, в одній з кімнат вони побачили сина Петра К. Костянтина, який стояв біля вікна весь обгорілий. Він просив порятунку.
Царики забрали хлопця до своєї хати, викликали «швидку». Невдовзі потерпілого було доставлено в реанімаційне відділення центральної районної лікарні. За словами медиків, хлопець отримав до 60% опіків тіла.
Тим часом у селі розповідають, що Петро К. зловживав спиртним, свою злість зганяв на дружині. Нібито і тієї різдвяної ночі після вечірньої пиятики його схопила «біла гарячка», яка й призвела до біди.
«Така версія є, - каже слідчий Камінь-Каширського райвідділу УМВС України в області капітан міліції Василь Кошелюк. – Бо коли я побував на місці події, то, зайшовши в будинок, явно відчував запах чи то бензину, чи дизельного пального».
Петра К. доставили у райвідділ міліції. Все, що відбулося тієї злощасної ночі, він пояснив так: «Я хотів залити бензин у бензопилу, а як сталося таке нещастя, й досі зрозуміти не можу».
49-річна мати Ганна К. спершу зізналася слідчому, що коли перед Новим роком чоловік повернувся із заробітків, то протягом тижня пиячив. На цьому ґрунті йому все щось ввижалося. Чіплявся до неї, докоряв, що поки заробляв гроші, вона йому зраджувала.
За її попередніми поясненнями слідчому, в ту страшну ніч чоловік побив її, а Костя заступився за матір.
До речі, спочатку Ганна К. просила притягнути чоловіка до відповідальності. Тепер жінка вже не хоче, щоб її чоловік був покараний.
Хлопець перебуває в Луцькому опіковому центрі. Він також дав пояснення слідчому. Зокрема, розповів, що встав уночі покурити, і коли відчинив двері у передпокій, то перед ним спалахнуло полум'я, яке його обпекло. Мовляв, що там трапилось – не знає. Більше того – претензій не має ні до кого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
св Показати IP 21 Січня 2011 09:16
Це просто жах.От скажіть люди-як мати може так вчинити .Просить не карати здеградованого покидька який живцем запалив її дитину.Не важливо що то батько хлопця-важливо що вона мачуха а не мати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus