USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Батьки винні, що діти загинули, – МНС. ВІДЕО

19 Квітня 2011 11:55
Сім’я, у якій 16 квітня під час пожежі загинули двоє дітей була благополучна.
Коли діти взяли сірники, батьки були зайняті господарськими справами: мати прала, а батько з бабусею садили город. Про це розповіла дідичівський сільський голова Галина Романова, - інформує НТН.
Нагадаємо, у селі Залісочне Ківерцівського району Волинської області діти підпалили оберіг із сіном і не змогли вибратися із вогню.
Хлопчикам Валентинові та Кирилові було 4 та 2 роки.
Трагедія сталася опівдні. Братикам набридло гратися із песиком. Малеча взяла сірники із полиці на кухні і побігла розважатися до сіносховища за хатою.
«Батьки розповідали про те, що вони досить часто ховали від дітей сірники, нагадували їм, що цього робити не можна, але за дітьми такими вгледіти важко, - каже керівник сектору ГУ МНС України у Волинській області Ірина Варварук. - Особливо, якщо є по господарству багато проблем. В цей раз вони, все-таки, знайшли сірники, і дитячі пустощі закінчилися трагедією».
Самотужки вибратися із дерев'яного хліва братики не змогли, припускають МНСівці, бо підпалили сіно якраз навпроти дверей. Тож коли вогонь став ширитися, позадкували в дальній кут. Діти задихнулися та обгоріли.
Мати своїх дітей відчайдушно намагалася врятувати. Дістала опіки обличчя, шиї та рук. Винними в тому, що сталося, є і самі батьки загиблих малюків, переконані МНСівці. Знаючи про любов дітей до сірників, дорослим слід було тримати їх у недосяжному місці.
« Нормальна сім'я, як усі: жили, працювали. Матір дома на той час була з двома дітками, батько і бабуся – САдили город, їх не було дома. Мати була вдома, а дітки на вулиці гралися. Жінка ж прала. Так і вийшло, мабуть, що не догляділа. Дітки запалили, а там була солома», - каже сільський голова Галина Романова.
Від початку року на Волині у вогні вже загинуло двадцять восьмеро людей, шестеро з них – діти.
«Я хочу звернутися до всіх волинян тому, що попереду у нас Пасхальні свята, люди будуть мати багато вихідних, - зазначила Ірина Варварук. - Обов'язково діти, залишені наодинці, будуть гратися на вулиці, підуть до лісу, побіжать до річки. Тому, шановні батьки, зверніть увагу, де в даний момент знаходиться ваша дитина. Намагайтеся у телефонному режимі запитувати їх, де вони знаходяться, щоби ті не потрапили у небезпечну ситуацію».







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 20 Квітня 2011 01:53
Та не чіпайте вже тих нещасних батьків!!!Себе уявіть на їх місці!!!!
жахливо Показати IP 20 Квітня 2011 13:46
жахлива трагедія для батьків.щире співчуття.Навчіться журналісти формулювати свої думки коректно хоча б у таких випадках.Бо завтра це ж може бумерангом повернутися до вас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus