USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бензовоз і фури з легковиками: смертельна ДТП сталася на трасі Київ-Чоп

3 Листопада 2017 22:30
Одразу чотири авто зіткнулися на трасі Київ-Чоп у Рівненській області. В аварію потрапили бензовоз, вантажівка та дві фури, які перевозили нові машини, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Масштабна ДТП сталася біля регульованого пішохідного переходу поблизу обласного центру. Бензовоз, вантажівка та один автовоз із легковиками зупинилися на світлофорі, а от наступна фура з машинами цього зробити не встигла. Ланцюгова реакція ударів досягла бензовозу, тоді як винуватець аварії загинув. "Не знаю, що. Людина не загальмувала", - каже його колега, котрий їхав попереду.

"Я почув великі вибухи, які сталися тут, побачив чорний дим і зразу сюди приїхав", - розповів місцевий мешканець Михайло Поліщук.

Люди, котрі першими опинилися на місці ДТП, нічого не змогли протидіяти охопленій полум’ям вантажівці. Загасити пожежу було складно і рятувальникам, бо вогонь охопив баки з пальним. "Була загроза вибуху. Також була загроза перекидання вогню на інші автомобілі", - зізнався працівник ДСНС Іван Гуменюк.

В поліції з’ясовують усі обставини аварії та перевіряють водіїв на сп’яніння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus