USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Безногий убивця забив 80-річну співмешканку

30 Листопада 2009 13:08
У селі Цегів Горохівського району інвалід першої групи забив до смерті свою співмешканку. Жінка була старша від чоловіка на десять років. Названий муж утратив ногу в автокатастрофі. Однак це не заважало йому повчати кулаками свою пасію.
Трагедія сталася минулими вихідними на околиці села Цегів. Близько опівночі 68-річний Петро влаштував скандал у своїй хаті. З чоловіком у приймах жила співмешканка 78-річна Анісія. Відомо, що подружжя традиційно розпивало горілку. Коли оковита скінчилася, Петро почав вимагати продовження бенкету. Жінка відмовимла дати гроші. Розлючений господар бив її доти, доки не знепритомніла. Потім покинув умирати, а сам влігся спати.
«У міліцію зателефонувала сусідка. Ми виїхали на місце скандалу, але застали жінку мертвою. Пенсіонерка звгинула через важкі травми голови та тулуба. Поки що триває слідство, яке з’ясує причини такої жорстокості», - каже заступник начальника Горохівського райвідділу міліції Василь Шинкарик.
У селі про громадське подружжя ходять чутки, ніби сім’я частенько пиячила. Відтак, у хаті постійно спалахували сварки із побоями. Однак сусіди загиблої стверджують, що вбивство сталося через інвалідність чоловіка. Мовляв, після аварії разом із ногою втратив розум.
Наразі, міліція арештувала вбивцю та утримує його під вартою. Вирішують, чи утримувати далі, чи відпустити під розписку про невиїзд. Суд може засудити вбивцю від 7 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юка Показати IP 30 Листопада 2009 15:12
нестача алкоголю в крові придурка призвела до смерті жінки. за це ще й під розписку відпускати?
Маркіян Показати IP 30 Листопада 2009 15:45
Невже жінка не могла втекти від безногого чоловіка? Це якось дивно.... Хоча, все може бути...
seal Показати IP 30 Листопада 2009 17:41
За вбивство випускати під розписку про невиїзд? Це щось новеньке. Чи думають, що без ноги нікуди не подінеться? Ну-ну. Вбити ж зміг. А,взагалі, там, де зловживають алкоголем рано чи пізно щось подібне трапляється. Горілка розуму ще ніколи не добавляла.
Таня Показати IP 1 Грудня 2009 09:31
Жахлива історія, аж моторошно. Скільки треба мати жорстокості і ненависті...Хоча і ті, які "заливають сливу" разом зі своїми співмешканцями не заслуговують жалю і співчуття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus