USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Безвісти зниклого волинянина знайшли мертвим

7 Жовтня 2009 12:37
У Турійському та Старовижівському районах знайдено два трупи. Причини смертей наразі з’ясовуються, – повідомляють «Волинські Новини».
Як повідомляє сайт волинських правоохоронців, учора приблизно о 13 годині в меліоративній канаві поблизу села Любохини Старовижівського району знайшли труп чоловіка. За інформацією ВЗГ УМВС, ним виявився 38-річний Володимир П., який з 30 вересня вважався безвісти зниклим.
У понеділок, 5 жовтня, на автодорозі Рожище-Турійськ у районі села Новий Двір Турійського району на асфальті виявлено ще один труп – 35-річного Богдана П. За однією з версій, яку озвучили в ВЗГ УМВС, смерть наступила через ДТП. Обставини щодо цієї справи наразі з’ясовуються.
Довідково:
Лише за минулу добу в Україні сталося 717 ДТП, в яких загинуло дев\'ять осіб, 160 отримали травми різного ступеня тяжкості, – пише Кореспондент.  
Як повідомили у прес-службі Волинської ДАІ, з початку 2009 року на Волині сталося 420 дорожньо-транспортних пригод, у яких 59 людей загинули, 515 отримали травми.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus