USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Біля Варшавського ринку у Луцьку зіткнулись легковики

13 Січня 2017 20:24
Зіткнення двох легкових автомобілів трапилось вечірньої пори 13 січня на вулиці Конякіна поблизу Варшавського ринку.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли очевидці події.

Через слизьке дорожнє покриття «не розминулись» легкові автомобілі Volkswagen Jetta і Daewoo Lanos. В останньому їхав чоловік з дружиною та двома дітьми. Дітей відвезли додому, де їх має оглянути лікар, чоловік отримав травму голови, проте від госпіталізації відмовився.

В результаті зіткнення автомобілі отримали характерні механічні пошкодження: Lanos’у відірвало бампер, розбита решітка радіатора.

Від удару зім’яло фронтальну частину автомобіля Volkswagen, пошкодження отримав радіатор.

Нині на місці працюють патрульні та медики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
вова Показати IP 13 Січня 2017 20:50
на вулиці Конякіна поблизу Центрального ринку!!!! де в луцьку на конякіна Центральний ринок? ви хоч читайте самі що пишете.
гек до вова Показати IP 13 Січня 2017 23:46
"Зіткнення двох легкових автомобілів трапилось вечірньої пори 13 січня на вулиці Конякіна поблизу Варшавського ринку. Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли очевидці події." Я прочитав таке повідомлення.
вова до гек Показати IP 14 Січня 2017 03:42
так було в початковій статті. вже змінили.
А Показати IP 13 Січня 2017 21:45
Невже ці Романюк та Гунчик не можуть зробити декілька дзвінків та виконати свої прямі зобов'язання дати трендюлєй комунальникам по розчистці доріг та посипанню слизьких ділянок. Альо пани недороблені почуйте голос народу? Скільки ще травмованих людей та розбитих авто треба?
Ходець до А Показати IP 14 Січня 2017 03:10
Відповідь одна:треба писати про стаж вожаків, які таранились. Хорший вождець у таку погоду робить своїм поїздкап піпець. Машину на прикол і аваріям нець.
Вік Показати IP 13 Січня 2017 22:17
А чому в таких випадках не виноситься постанова за неналежне утримання дорожного полотна? Це риторичне запитання, але хтось повинен відповідати за безлад.
34 Показати IP 14 Січня 2017 08:26
Водії , на дорогах слизько, не ганяйте, шумахери-походить трішки пішки, сам втікав пару раз від неадекватів, звернув увагу що в основному це авто на іноземній реєстрації

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus