USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Білорус намагався провезти в Україну наркотики

11 Лютого 2017 15:46
Прикордонники Луцького загону припинили спробу контрабандного переміщення наркотичної речовини, яку ховали використовуючи конструктивні особливості автомобіля, на українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Ягодин», повідомили у Держприкордонслужбі.

Близько 2-ї години ночі на в’їзд в Україну прибув 44-річний громадянин Республіки Білорусь, мешканець м. Гомель. Він слідував з Варшави до Чернігова мікроавтобусом «Фольксваген» і для проходження контролю обрав смугу руху «зелений коридор». Попутно чоловік підвозив ще 7 пасажирів.

Однак співробітники прикордонних оперативних підрозділів вже мали інформацію про його наміри незаконно перемістити через державний кордон заборонені предмети приховавши їх в автомобілі. Прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду транспортного засобу, у ході якого під днищем автомобіля на одному із патрубків було виявлено приклеєний скотчем поліетиленовий пакетик. Як з’ясувалося, в ньому знаходився білий порошок. Водій відразу почав заперечив свою причетність до цієї знахідки.

За повідомленням прикордонників про виявлення кримінального правопорушення співробітниками СБУ, яким і було передано знахідку, внесено дані до ЄРДР за ст. 305 Кримінального кодексу України. Порошкоподібну речовину вагою 6,4 гр. відправлено на експертизу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
бля Показати IP 12 Лютого 2017 03:01
перший раз,що зелені в повідомленні не написали,що"спільно з пркуратурою,службою і дфс".А на ранок буде "при керуючій ролі покуратури і усіх ... хто має захищати Украіну(немає бажання перераховувати бєздєльніків ) СПІЛЬНО викрили...бо ми володіли інформацією! І ляжуть довідки міністрам на стіл,що всі ...викрили злочин,а поскільки міністрів у нас багато то і роботи ми робимо ого-го .Це не стосується МО.Перепровірте , що я кажу те що є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus