USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Білорус влаштував бійку на кордоні

6 Жовтня 2010 13:02
Громадянин Білорусі в’їжджав в Україну з набором наркотиків.
Його затримали 5 жовтня прикордонники Луцького загону та співробітники митниці у пункті пропуску «Піща». Про це інформує сайт Держприкордослужби.
Автомобіль «Фольксваген» був виведений із «зеленого коридору» для поглибленого огляду, оскільки прикордонники мали попередню інформацію про можливу причетність його власника до ввезення наркотиків.
Під час огляду прикордонний собака Макс подав сигнал кінологу про те, що у сумці білоруса є наркотики. Шість поліетиленових пакуночків із майже шістьма грамами порошку, за попередніми даними – амфітаміну, чоловік заховав в упаковці гігієнічних серветок, а три грами марихуани – у коробці з-під ліків.
Вочевидь, не очікуючи такого розвитку подій, білорус намагався чинити опір оглядовій групі, через що на нього довелося одягнути кайданки.
Наразі порушника затримано до розгляду справи у суді, де він відповідатиме не лише за переправлення наркотиків, а й за злісну непокору правоохоронцям.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus