USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля Луцька загинули заробітчани із Закарпаття. ФОТО

1 Серпня 2011 09:11
Поблизу Луцька 29 липня, близько 20-ї години, перекинувся автомобіль Mercedes-Benz, у результаті чого один пасажир загинув, ще п’ятеро отримали травми.
Транспортний засіб рухався по автодорозі Львів–Луцьк у напрямку Львова, повідомили в ДАІ УМВС України в області.
Водій автомобіля з невідомих причин з'їхав в лівий по ходу руху кювет та перекинувся.
Як пише СіД, ДТП сталася біля повороту до села Ратнів.
Пасажирка автобуса, який під`їхав до місця ДТП за кілька хвилин після аварії, розповіла, що жертв аварії насправді більше, оскільки в момент аварії відразу загинуло двоє пасажирів «Мерседеса». Відомо й те, що бус, з’їхавши у кювет, тричі перекинувся і став на колеса.
За словами очевидця, пише видання, у транспортному засобі їхали мешканці Закарпаття, які поверталися із заробітків у Москві. «Швидку» довелося чекати близько 40 хвилин.
Ймовірними причинами ДТП вважають слизьку після зливи дорогу, перевищення швидкості або людський фактор – водій міг заснути за кермом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus