USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля сільської школи впала водонапірна башта

7 Квітня 2010 17:24
В селі Дерно Ківерцівського району впала водонапірна башта. Постраждало п’ятеро дітей.

Як повідомив дернівський сільський голова Олександр Палійчук, пригода сталася сьогодні близько 13-ої години. За його словами, водонапірна башня була в аварійному стані, адже побудована ще у 1965-му.

Олександр Палійчук розповів, що діти якраз були на навчанні. Частина з них займалася фізкультурою на вулиці.

«Коли башта впала і хлинула вода, то дітки, які були на вулиці, почали розбігатися. В паніці дехто через бордюр перечепився, хтось упав. Всього постраждало п’ятеро дітей. Та серйозних травм немає. На щастя, обійшлося без жертв», - запевнив сільський голова.

Голова Дернівської сільради переконує, що вжиті всі необхідні заходи: приїздила швидка, рятувальники. Були навіть представники і районної ради.

За словами Палійчука на місці, де стояла аварійна споруда, уже планують побудувати міні-башту, яка далі обслуговуватиме газову котельню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus