USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська самооборона з міліцією викрили підпільний склад. ОНОВЛЕНО

6 Березня 2014 16:27
Міліціонери Волині разом із представниками "народної самооборони" виявили склад-магазин контрабандної продукції. Склад із підпільним спиртним та цигарками та крамницю, яка реалізовувала контрафактну продукцію, виявили у Володимирі-Волинському. Про це повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Злочинний бізнес на фальсифікованих підакцизних товарах організували троє жителів міста Володимир-Волинський.

Відпрацьовуючи оперативну інформацію про діяльність підпільного складу із підробленими цигарками та спиртогорілчаними виробами правоохоронці разом із громадськими активістами у ході розшукових дій встановили його місце знаходження.

– Під час проведення санкціонованого обшуку було вилучено більше 30-ти тисяч пляшок горілки різних видів та понад 60 тисяч пачок цигарок, – повідомив тимчасово виконувач обов’язків начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Михайло Руденко. – На деякій продукції були відсутні акцизні марки або ж вони викликали сумнів щодо їх належності. Приблизна вартість вилученої продукції становить понад півтора мільйона гривень.

Всю продукцію вилучено, призначено ряд досліджень, зокрема фізико-хімічні експертизи спиртовмісної речовини на технічні експертизи документів.

– За даним фактом розпочате кримінальне провадження за статтею 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, – відзначив Михайло Руденко. – Уже встановлено трьох осіб, які причетні до зазначеної злочинної діяльності. Найближчим часом вони будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Як повідомляє IA ZIK, сотник Волинської Самооборони Андрій Омельчук розповів, що до них учора надійшла інформація про реалізацію у Володимирі-Волинському великих партії контрафактного спиртного та цигарок. Тож на місце події оперативно виїхали бійці Самооборони та працівники міліції. Практично у середмісті виявили крамницю, де провели контрольну закупку спиртного.

Після цього звернулися за допомогою до правоохоронців. Отримати дозвіл суду виявилося навдивовижу складно. Прокурор та слідчий суддя, переконує активіст, всіляко намагалися затягнути справу. А о 18.00 суддя нібито взагалі вирішив, що у нього закінчується робочий день. Лише після звертання до журналістів близько 21.00 вдалося отримати дозвіл суду на проведення обшуку.

Тим часом досить гарячі події розгорталися біля складу з крамницею. Сюди підтягнулися кілька десятків «тітушок» із місцевого бійцівського клубу. Зі слів Омельчука, серед них виявилося чимало учасників інциденту, що стався під час акції протесту проти місцевого мера Петра Саганюка.

Хоча спортсмени провокували бійку, але її таки вдалося уникнути. Щоправда, бус, що був припаркований поруч зі складом, під прикриттям «тітушок» таки вирвався із оточення міліції та активістів. Після цього спортсмени відразу подалися геть. Зрештою, до Володимира-Волинського прибули ще й бійці Нововолинської сотні Самооборони на допомогу луцьким активістам.

Тож навколо об’єкту виставили патрулі, а вже приблизно о 23.00 розпочали слідчі дії. На складі працівники міліції виявили щонайменше тисячу ящиків контрафактної горілки. Окрім того, там ще й чимало цигарок. Сьогодні, 6 березня, ще о 13.30 на місці продовжували працювати правоохоронці.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Хто Показати IP 6 Березня 2014 16:45
Мер? Начальник міліції? Прокурор?
Мирослава до Хто Показати IP 6 Березня 2014 17:48
Партійні лідери!!
978 Показати IP 6 Березня 2014 16:53
Так це бізнес Саганюка молодшого
Мирослава до 978 Показати IP 6 Березня 2014 17:47
Я думаю на такі дрібниці Він не розмінюеться!
Лучанка до 978 Показати IP 6 Березня 2014 22:42
100 %
222 до 978 Показати IP 7 Березня 2014 09:15
бред
титушко Показати IP 6 Березня 2014 17:34
не путайте политические разборки (Tiтушки)с переделом чёрного рынка -ПС, автобайdан, самооборона делят угодья -дежавю 90х.Можно уже начинать уважать Вадима-он первый заметиль эту гниль и тотальное вранье.
Благодар до титушко Показати IP 6 Березня 2014 17:49
Просто смішно як де хто хоче вислужитись перед новою владою!!
титушко до Благодар Показати IP 6 Березня 2014 18:30
для благодар-плохо что хрущев закрыл преподавание логики в школе.а нова влада -кто ?что опять власть помелялась.
Ківерчанин Показати IP 6 Березня 2014 19:02
Новий прикол!!!!!!!!!В ківерцівському районі хочуть поставити Грицюка головою адміністрації!!!Боже не карай Ківерцівський район!!!!!!!З революції нічого не вийшло!!!!!До корита вертаються ті самі лиця!!!!!Жалко загиблих!!!!!!!!
олег Показати IP 6 Березня 2014 21:34
та йюб тюмать, де тепер моджна буде купити?
гага Показати IP 6 Березня 2014 21:46
А куда забрали-то трофеї?
володимир Показати IP 6 Березня 2014 21:49
А цей мерседес чий? часто по місту їздить? Найняли вивозити? за кошти? чи благочинність?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus